IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продава се бивш автомобил на Михаел Шумахер

Луксозният Mercedes-Benz S600 може да бъде ваш срещу 32 300 евро

Продава се бивш автомобил на Михаел Шумахер

Изключително запазен Mercedes-Benz S600, бивша собственост на Михаел Шумахер, се продава в унгарски сайт за обяви, съобщава Сarscoops.
Продава се бивш автомобил на Михаел Шумахер
Лимузината е от третото поколение на S-Class, произведена през 1997 година. Двигателят е V12 с обем 6,0 литра и 394 к.с. Автомобилът изглежда в заводски вид и има изминати само 46 500 километра, твърди продавачът.
Продава се бивш автомобил на Михаел Шумахер
Най-ценното обаче е това, че колата е бивша собственост на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. От обявата става ясно, че продавачът разполага с всички документи, за да удостовери това.

Търсената цена е 32 300 евро.
Продава се бивш автомобил на Михаел Шумахер
Снимки: Hasznaltauto
 

Тагове: mercedes-benz s600
0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Дърта кошница.
  • #12
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Направо е без пари!Моята е от 1-ви собственик, но на 342 000 км и и смених всичко - говоря всичко! Над 6000 лева дадох за ремонт! А тука купуваш S600 и само караш! :D :D :DСупер яко, а?Ще му сложа отзад лепенка "Колата на Шумахер" и ще карам с идиотска усмивка всеки път, като се кача вътре!Каквото и да ми пишете, ако колата е на истински километри, просто няма равна!
  • #11
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Един такъв се продава и в БГ (S600 от 1994 на 68000 км): http://***.cars.bg/c872732
  • #10
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ти можеш да имаш много подобен на тоя мерцедес-бенц за под 10000 лева.е,може би няма да е с най мощният мотор нито пък толкова лачен но ще изглежда почти по същият начин.проблемът е че все едно подържаш няколко по-евтини автомобила.отделно застраховката щото някой квартален чораджия веднага ще ти тафи новичката еска..нищо че е на 20 години.
  • #9
    15 rate up comment 2 rate down comment
    jey leno ( преди 9 години )
    Ако не си знаех парите щях да я купя -първо ,че е на била на един страхотен човек и състезател и второ заради самата кола.
  • #8
    20 rate up comment 2 rate down comment
    jey leno ( преди 9 години )
    Макар и по старичък този Мерцедес си остава един от флагманите на марката,страхотна кола ,ако видите около вас такава кола ,поразгледайте я по внимателно,от колата само на външен вид лъха на сигурност,здравина и мощ.Преди време бях спрял до една такава,само че не 600 ,е какво да кажа все едно бях спрял със сапунерка до Хамър ,такова ми беше усещането, а колата беше от среден клас,не е бил Смарт или някоя друга въшка!!!
  • #7
    25 rate up comment 4 rate down comment
    Кико ( преди 9 години )
    До Мукеш: То бива, бива простотия, но твоето на нищо не прилича!
  • #6
    11 rate up comment 57 rate down comment
    Мукеш ( преди 9 години )
    Шумахер не беше ли ски състезател?
  • #5
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То такава хубава кола освен автоматик какво да е?Да ръчкат скорости и да се борят със съединител кога отлепя,няма ли да придърпа и дали няма да угасне на някое кръстовище?Хах,това е за евтините коли или за тия дето обичат вместо да се возят да се борят с машината.В бг може всичко де включително без синхронизатор щото така карали истинските шофьори
  • #4
    10 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    на шумахер преди няколко год. му взеха книжката за превишена скорост в германия. така че едва ли е бил много спокоен шофьор. колкото до обявата смятам, че е партенка. някой унгарски автоджамбаз е решил по нетрадиционен начин да припечели нещо...