IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роналдо си подари още един Aventador

Този път футболистът избра модела в бял цвят

Роналдо си подари още един Aventador

Поредната суперкола на Кристиано Роналдо е бяло Lamborghini Aventador, съобщава испанската AsTV, която успя да заснеме автомобила.
Роналдо си подари още един Aventador
Роналдо е бил забелязан с новия автомобил по време на тренировка на отбора си "Реал" (Мадрид). Според информацията най-скъпо платеният футболист на планетата си е подарил новото Lamborghini по случай спечелването на третата си "Златна топка". Други източници пък твърдят, че Роналдо е купил колата, за да преживее по-лесно раздялата с руския супермодел Ирина Шейк.
Роналдо си подари още един Aventador
Кое от двете твърдения е истина, остава загадка. Факт е, че футболистът често си прави подобни подаръци. В автопарка на суперзвездата има още едно Lamborghini Aventador, но в черен цвят. Португалецът притежава още Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Phantom, Bugatti Veyron и др. Твърди се, че автопаркът на Роналдо включва поне 18 коли на обща стойност около 4,8 млн. долара.

Най-новата му придобивка разполага с V12 двигател и мощност от 700 к.с. Цената й е около 400 000 долара.
Роналдо си подари още един Aventador
Снимки: YouTube/AsTV

Още по темата:
Роналдо яхна McLaren P1
Porsche на Роналдо се продава на половин цена
Роналдо срещу Меси, но не на терена, а зад волана

 

 

 

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #15
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Такъв е пазара на труда. Има стотици хиляди хирурзи в света/естествено професия много по-полезна от футболист/ Има стотици хиляди учени/много по-полезни от футболистите/ Но в света има може би 1000 много добри футболисти, от тях 100 са топ футболисти, при тях змаплатите са много високи А този топ 100 Роналдо е 1. Най-добрия. И изобщо не е *** с речник от 300 думи. Говори свободно повече езици от всеки тук. 80% от доходите му идват не от футбол а от собствен бизнес, тоест е много по умен от вас
  • #14
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Aлекс ( преди 9 години )
    Попрочетох коментарите ви и ще ви кажа следното: забравяте, че човекът е най-добрия в света в своята област (работа). Всичко друго са подробности и маловажни неща.
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой е казал че лекарите не печелят? Печелят, но въпросът е защо ритнитопковец с 300 думи в речника, който не може да състави правилно изречение като го питат нещо, печели в пъти повече. Между другото едни от най богатите лекари са в Холивуд и Маями, пластични хирурзи, които опъват бръчките на споменатите актьорчета и слагат силикон на кифлите, които са гаджета на спортистите.
  • #12
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    много са *** добричаните те карат само форду
  • #11
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Теорията и на 2мата куца яко...на запад а и в България лекари,учени и инженери печелят повече от футболисти.....aко са добри в професиите си. Пример футболист от Видин и хирург от Видин кой печели повече- ами хирурга. Ще сравнявате еднакви неща а не лекар от Перник с Роналдо. Кой Ви излъга ,че лекарите не печелят не знам.
  • #10
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до Дошо ( преди 9 години )
    Ми като нямаш пари за каско не си купувай Кола, а мини на някой немски кашон "нов внос". И без това повече ще си стоиш в сервиза.До останалите любители на вурстове в италианска опаковка: 100% тази кола му е дадена от някой спонсор, нали алуди и ламбо са едно. Иначе кой нормален ще си купува бяла спортна кола!? Дори да е ритнитопковец.
  • #9
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не казвам че не трябва да има актьори и спортисти, става въпрос за парите които им се дават на тия хора, през последните 20-30 години. Чаплин не се е снимал във филми срещу 15 млн долара, нито Пеле е ритал топка за 17 млн. евро на година. ПАк са били известни, привелигировани и хирата са им се радвали и обичали. И все пак човечеството може без актьори и спортисти, но без лекари и учени, инженери не може.
  • #8
    5 rate up comment 12 rate down comment
    До венгер,зум и др ( преди 9 години )
    По смешната Ви логика,не трябва да има актьори,музиканти и спортисти-защото вземали много пари.Иначе си пускате музика и се кефите,гледате телевизия ама ги плюете защото вземали много пари....това е свръх лицемерие бе пичове! Постовете Ви са пълни с правописни грешки и говорите за несправедливост.....просто се спуках от смях! А това ,че животът е несправедлив и опасен са първите закони на природата. Милиарди добри животинки са изядени от гадни хищници...това справедливо ли е?
  • #7
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Иде реч че има инженери, лекари, учени които спасяват човешки животи и дърпат напред човечеството и са токова добри в работтат си кокото Роналдо и Меси във Футбола. Въпросът е че тези незнайни умни и трудолюбиви хора през жовота си няма да видят токова пари колкото този изкарва за 4-5 месеца. Това е голямата несправедливост в нашето съвремие.
  • #6
    14 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Дай боже всеки му!