IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роналдо си подари още един Aventador

Този път футболистът избра модела в бял цвят

Роналдо си подари още един Aventador

Поредната суперкола на Кристиано Роналдо е бяло Lamborghini Aventador, съобщава испанската AsTV, която успя да заснеме автомобила.
Роналдо си подари още един Aventador
Роналдо е бил забелязан с новия автомобил по време на тренировка на отбора си "Реал" (Мадрид). Според информацията най-скъпо платеният футболист на планетата си е подарил новото Lamborghini по случай спечелването на третата си "Златна топка". Други източници пък твърдят, че Роналдо е купил колата, за да преживее по-лесно раздялата с руския супермодел Ирина Шейк.
Роналдо си подари още един Aventador
Кое от двете твърдения е истина, остава загадка. Факт е, че футболистът често си прави подобни подаръци. В автопарка на суперзвездата има още едно Lamborghini Aventador, но в черен цвят. Португалецът притежава още Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Phantom, Bugatti Veyron и др. Твърди се, че автопаркът на Роналдо включва поне 18 коли на обща стойност около 4,8 млн. долара.

Най-новата му придобивка разполага с V12 двигател и мощност от 700 к.с. Цената й е около 400 000 долара.
Роналдо си подари още един Aventador
Снимки: YouTube/AsTV

Още по темата:
Роналдо яхна McLaren P1
Porsche на Роналдо се продава на половин цена
Роналдо срещу Меси, но не на терена, а зад волана

 

 

 

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #25
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    КЛАСИКА или да спре да пише смешки, или да си сложи ник СМЕШНИКА!
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    до АнонименНе знам какво си разбрал,какво не си дочел и какво разбрал-недочел си писал???Прочети Ауто-Билд !-Джеймс Хетфийлд сам си е чертал колата от скица до картина както Фус от "основен ремонт"ги чертае и затова на Марсел и Лус Де Лей им е било визуално лесно да си представят и направят колата!А че гении,то се вижда!и Роналдо и Хетфийлд имат пари в излишък.Но кой ще е по оригинален с колата си?...Питам и отговора е ясен!Говоря за фантазия,за богато пространствено ориентиране за красота,оригиналност и творчество! За индивидуализиран персонаж за неподражаемост на чувствата,визията и мисълта!За душевните оргазми изтръгнати от корените на съзнанието на хората предизвикани от разтърсващата с великолепието си гледка!!!И двамата имат пари,но единия се извисява!!!Купил си Aventador и то два....и КАКВО?Купил си Ферари и Порше и други...и Какво?Могат,имат,могат и на ишлеме да си ги поръчат....и Какво?....- Хетфийлд просто се е осъзнал и то е елементарно да си живееш живота осъзнат и свободен!!!Ти сигурен съм ,ако имаш пари би си взел Aventador или пък два или три.Пък аз съм ти начертал какво ще ме извиси....А това с Роналдо е перифразана действието на Хетфийлд и постъпката на Роналдо,но ти сегаще тръгнеш да търсиш в търсачка какво е перифраза,защото както прочетох:-буквално и дълбоко-дословно си задълбал в текста като багер Бенати,а то е речитатив на помислите и мислите на двама имащи и позволяващи си неща ,но през различна призма надълбочината на душата и цветните нагласи за философията и целта на начина на наслада от живота......
  • #23
    1 rate up comment 2 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    KLASIKA,пожелавам ти,някой ден,да станеш такъв "пъпеш" какъвто е Роналдо.Всяка седмица да си купуваш ново Ламбо,Ауди всяка година да ти подарява ново РС6 и Адидас или Найк да ти плаща милиони,за да им носиш най-новите маратонки и дрехи.А до тогава можеш да си чертаеш "върховните" коли и да ги пращаш я на Оня с рулетката или на Акио Тойода,белки се научат да правят коли.Успех.
  • #22
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе класик, ти тотално ли си превъртял бе брате? Каква кола ще му чертаеш на Роналдо? Ако смяташ, че можеш да правиш дизайн, кандидатствай с дизайн в някоя марка за автомобили и специалистите да те преценят ставаш ли или не ставаш. Джеймс Хетфийлд, нито е чертал колата си, нито я е правил. Колата му е чертана и правена от Марсел и Лус Де Лей, колата е хот род и изглежда като автомобил от преди втората световна война с шаси от ягуар, двигател от Форд с 300 коня, къде ще сравняваш тоя Франкенщайн с Авентадора на Роналдо?
  • #21
    10 rate up comment 3 rate down comment
    помогнете на Дошо ( преди 9 години )
    Щом си говори сам, значи има проблем! И това не му е за първи път!
  • #20
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо до Дошо ( преди 9 години )
    От висене по сервизите с немски "нововносове" и поезия ще пропишеш!Вземи си истинска кола - ХОНДА, за да не ридаеш в бъдеще.
  • #19
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Аз съм от селото на бай Тошоника ми е ..... Дошо!Видя ли немска кола се обривампосле много нощи не заспивам.Мечтая жълтите кашонида станат по-здрави от балони!това са само мечти - аз зная затова над Хондата ридая!
  • #18
    14 rate up comment 6 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Аз бих му начертал на Роналдо най-великата кола на света!!! и той да е най-важния,кола много по-хубава от на Джеймс Хетфийлд!!!,но пъпеша си е пъпеш и нека купува Авендатор ,Лм ,Кю7,Хикс 6-ца и други такива небивалици-нарочно ги пиша на Български,защото в България са повече отколкото в целия свят накуп ????https://imageshack.com/i/exQT5sR8j
  • #17
    12 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    https://***.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fs-i-3rTl4w&x-yt-cl=85114404&x-yt-ts=1422579428
  • #16
    13 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Защото е ***!-Хвала за играта му!Пък и доста се промени като характер ,играе за отбора-Евала!,НО ИНАЧЕ ОЩЕ Е ПЪПЕШ И ЩЕ СИ ПОРЪЧА И 10 Aventador-А,ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ФУТБОЛА НЯМА ФАНТАЗИЯ В ЖИВОТА!!!Още е ***!!!!Не е като Джеймс Хетфийлд от Металика който с парите си сам си е начертал кола ,сам си е разработил и с помощта на други хора разбира се,е единствено и само той уникален !!! Това е да имаш пипе и да си НЕЩО !!!.....Всеки с пари може да си купи Aventador и какво ?!?.......Това е :- Тази година призът Custom Of The Year на изложението Goodguys 2014 в Калифорния отиде при фронтмена на Metallica Джеймс Хетфийлд. Неговият Black Pearl Jag спечели първото място на изложението. Колата е създадена по чертеж и не е определен модел, а ръчно изваяният й алуминиев корпус е вдъхновен от контурите на сълзовидната форма. Шасито на Black Pearl е базирано на Jaguar от 1948 година. Под капака лежи двигател Ford V8 и 375 конски сили. Със задачата за изграждането на тялото на колата са се заели двама от най-добрите в бранша Марсел и Лус Де Лей от Южна Калифорния. Самият Хетфийлд коментира: Като артист, аз мога да видя страстта, отдадеността и перфекционизма, който е нужен, за да си добър в своя занаят...Фактът, че те започнаха от един малък чертеж и приключиха с готова кола, е доказателство за възможностите на човешкия ум и ръце. Хората продължават да се изумяват, когато на въпрос `С какво тяло започнахте?`, ние отвръщаме - `Стоманени листове`.