IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Около половината от проблемните машини са в Китай

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Концернът Volkswagen обяви за изтеглянето в сервизите за ремонт на 80 000 автомобила Audi. Проблемът при тях е в системата за впръскване на горивото, съобщава Reuters.
Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите
Audi A5 Снимка: Audi

Около половината от машините са сглобявани в Китай. Сервизната акция ще засегне автомобили, произведени през периода април 2011 – април 2012 г. Проблемът е установен, след като няколко шофьори са се оплакали, че усещат миризма на бензин в салона.

На своя ред китайската агенция Xinhua обяви, че местното съвместно предприятие FAW-Volkswagen ще започне сервизната акция на 20 март, като тя ще засегне автомобили от различни модификации на Audi A4, A5, A6, A7 и Q7.

През миналата година концернът Volkswagen обяви, че заради дефект на задното окачване на модела VW Jetta ще изтегли около 500 000 автомобила в САЩ и Китай.

 

0 от 500
  • #7
    18 rate up comment 17 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    А забравих най-важното - НЕКАДЪРНИТЕ ДВИГАТЕЛИ
  • #6
    7 rate up comment 20 rate down comment
    Zeus ( преди 9 години )
    ... Абе истината е, че суперкара е Ferrari, а премиум бранда - BMW... и тук-там по някоой модел на Mercedes... Всичко останало е компромис!
  • #5
    23 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Ето тук можеш да прочетеш нещо по върроса за частите на Алуди и СОЦвагенhttp://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18741-otkri-li-volkswagen-svetiia-graal-v-avtomobilostroeneto/comments/4/И да ти кажа още съединители, скоростни кутии и още 70% от колата.И не задавай *** въпроси защото се вижда, че си гола вода ами прочети малко защо на Алди му фикат напудрен Фолксваген или лъскава Шкода
  • #4
    22 rate up comment 19 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Няма какво да ги ремонтират, направо да ги карат в НАДИН.В Китай ги глобиха заради миризма на асфалт, сега на бензин.Егати премиума егати нещото.ДА се качиш вътре да се въвуниш
  • #3
    12 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Я кажи кой чарк в Аудито ти е взаимозаменяемо с ФВ. То ако беше така, хората щяха да си купуват евтини части от ФВ и да ги монтират в Аудитата. Това, че болтовете са едни и същи не правят колите еднакви, вероятно болтовете са стандарт и се използват от всички производители на коли.
  • #2
    29 rate up comment 7 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Карам Ауди и съм фен на марката,обаче с тази масовицазия и взаимно-заменяемотс с чаркове от голф и пасат така ще е.Ауди навлязоха сериозно в премиум сегмента,но ако продължават да използват ширпотребата на ВАГ ще продължават да страдат.
  • #1
    26 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ето така се прави!"няколко шофьори са се оплакали, че усещат миризма на бензин в салона."Оплакали се хората и веднага сервизна акция. При Тойота разследващите намериха в офисите на Тойота скрити купища кашони с оплаквания на клиенти, за самоускоряващи *** на газта и неработещи спирачки, само, че Тойота крили проблемите и ги криели. За това им беше наложена глоба, за умишлено укриване на дефекти. После с десния еър бег пак беше същото, дори на Българин му осакати крака и Тойота се правеха на луди и едва ли не изкараха виновен човека, че седял на пасажерското място и еърбега се отворил и му разкъсал целия крак. И две години по късно след множество инциденти и дела признаха, за дефектния еърбег.