IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Около половината от проблемните машини са в Китай

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Концернът Volkswagen обяви за изтеглянето в сервизите за ремонт на 80 000 автомобила Audi. Проблемът при тях е в системата за впръскване на горивото, съобщава Reuters.
Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите
Audi A5 Снимка: Audi

Около половината от машините са сглобявани в Китай. Сервизната акция ще засегне автомобили, произведени през периода април 2011 – април 2012 г. Проблемът е установен, след като няколко шофьори са се оплакали, че усещат миризма на бензин в салона.

На своя ред китайската агенция Xinhua обяви, че местното съвместно предприятие FAW-Volkswagen ще започне сервизната акция на 20 март, като тя ще засегне автомобили от различни модификации на Audi A4, A5, A6, A7 и Q7.

През миналата година концернът Volkswagen обяви, че заради дефект на задното окачване на модела VW Jetta ще изтегли около 500 000 автомобила в САЩ и Китай.

 

0 от 500
  • #47
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Последния брой на АБ (немското издание) пише за продължителният тест на А3. Отценаката е ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ. Много проблеми и кусури имат Аудитата и това е факт щом самите немци го признават.
  • #46
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Какво си играят на дребно тия? Всички аудита са за ремонт!
  • #45
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тук има големи професори, обаче, едва ли не лобисти на големите концерни. Едно си баба знае, едно си бае. А гледам долу един г-н критик, седнал и гледал два клипа в тубата и скочил да обяснява кой какво знае, кой колко опит има зад волана и въобще дава наклон на земната ос. Гевреци, "маали" и константните фантазии, че си говори с Дошо. Ей такива компютърни лайчовци като теб, са мазола на обществото ни.
  • #44
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Извън съда, се заплащат големи суми, дори и компаниите да осъзнават в много случай, че биха спечелили делото, защото това би било по-малкото зло, в сравнение със сумите, които би трябвало да платят за да възтановят пострадалия си имидж, от грешни публикации в медиите, и.т.н
  • #43
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Стига сте се карали, за неща които очевидно не разбирате!На запад, особедно големите компании, не се притесняват толкова дали могат да загубят или спечелят едно дело! Проблемът е, че докато се точи делото, медиите раздухват и много често искривяват така фактите, че щетите които ще бъдат нанесени на дадената страна от "bad publicity" са много по-големи, от ползите ако се спечели дадения процес!За това доста често, компаниите прибягват до извън съдебни споразумения, дори да знаят, че ще спечелят!
  • #42
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да искам да ме запознаеш, но съм 100% сигурен, че изобщо не познаваш такава жена. Така, че свободни съчинения по преразказ тип развален телефон, може да го пробутваш в "маалата"
  • #41
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    Искаш ли да те запозная лично с жена, която има счупени ребра от предпазен колан на Тигуан, чиято капсула е гръмнала сама без удар? От ФВ казаха, че не ги интересува и че явно е минала през бордюр. На аутобана това... Айде моля ви се.
  • #40
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нагласени процеси ама друг път. Едва ли Тойота няма пари да си наеме най-добрите адвокати, още повече, когато само последната глоба, която им наложиха бе за над милиард долара. А случая с Българина, на който десния еърбег разкъсва крака е има в интернет, човека се жали чак в централата на Тойота и от там му казват да си гледа работата и чак 2 г. по късно Тойота признаха, за дефектния еърбег и серв. акция. Сега не знам дали човека ще ги съди и той, но за Дошо сигурно и това ще е нагласено дело.
  • #39
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А да не забравяме, че има хора, които само знаят да въртят геврека, представяки си че това е волан и си представят каква де да караш автомобил и тръгнали да обясняват на хората, че колите им не били стока, нищо че те карат тези коли и имат много по-добри впечатления от човека с геврека. Тръгнал Дошо да учи баща си как се правят деца, нищо че е още девствен, но пък изчел много еротични вестници и е много вътре в материята.
  • #38
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    Но да не забравяме че има хора, които значт само да въртят геврека и нищо друго. При тях логичната и адекватна мисъл в кризисна ситуация е нулева.Нека видим в случаите на ВАГ, когато им изгасваха двигателите в движение. Изгасва двигателя, има ограничено наличие на спирачни възможности (колкото по-висока скоростта, толкова по-зле), тъй като няма и серво усилвател на спирачната система. Помпиш два / три пъти и каквото стане. Да не говорим, че воланът и той остава без сервао усилвател. И Ко праим?