IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новата Tacoma

Пикапът е изработен в стила на 4Runner

Toyota показа новата Tacoma

Toyota показа новата Tacoma
Първи снимки и информация за обновената версия на пикапа Tacoma, чиято премиера ще се състои на изложението в Детройт, разпространи японската компания Toyota.

Към момента информацията е ограничена, но от снимките се вижда, че моделът е заел редица елементи от дизайна на представения през миналата година SUV 4Runner. При пикапа решетката на радиатора е получила хромиран елемент, фаровете имат LED секция, калниците разполагат с допълнителна защита, а броните изглеждат по-масивни.
Toyota показа новата Tacoma
Липсват и данни за задвижващите агрегати, но според американските специализирани медии моделът ще получи 4.0-литров бензинов мотор, произвеждащ 270 к.с. и 376 Нм.

Всички подробности за модела ще станат ясни на 12-ти януари, когато автосалонът в Детройт отваря врати.
Toyota показа новата Tacoma
Снимка: Toyota

Тагове: toyota tacoma
0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Естествено Х6 не е за новата, ти откри топлата вода. Няма да трошат някакъв луксозен СУВ в чукларите, на който въоще н е му е това идеята. Има по далече по евтини и приложими варианти за тази работа, като изброените от теб. В "Енерго-Про" например карат много Лада Нива. Пак върши работа явно.
  • #9
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А там къдто не се краде толкова ги купуват, за работа. Работил съм в земеделието в Холандия и Германия. Карал съм комбайни и трактори. Там всеки земеделец има поне по един пикап. Най-много се карат Хилукс и Навара. От джиповете Ленд Крузер, Паджеро, Патрол, Роувър. В БГ "земеделците" карат Х6,Х5,Ку,МЛ и други паркетници, които са за асфалт, а не за нивата.
  • #8
    13 rate up comment 1 rate down comment
    до: фермера ( преди 9 години )
    Коментираш фермерите но изобщо не си наясно с далаверите им. Всичките карат много по-скъпи коли от тази Тойота. Субсидиите ги крадат, като заявяват повече земя, която всъщност не обработват. Със самолети им правеха снимки на площите и пак намират начини да лъжат. Познавам много такива. Единия дори го вкараха в затвора, защото беше отказал да дели с човек на ДПС. Замисли се защо нямаме земеделие и защо винаги това министерство е било под шапката на ДПС. Крадат се поголовно субсидиите това е.
  • #7
    12 rate up comment 1 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Prekrasen pick up, spor niama
  • #6
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Дедо Фердо ( преди 9 години )
    Мда, трудно се прави голям бизнес в щатите, особено ако си чуждестранен производител. Немците да се реадват че са още малки там и минават под радара, че ако тях го подпукат за дефекти и неправене на сервизни акции, цялата немска автомобилна индустрия ще потъне за една седмица..
  • #5
    6 rate up comment 15 rate down comment
    а в сервиза кога? ( преди 9 години )
    Тия ще си имат май по-голяма компания тази година в сервизните акции."Правителството на САЩ заяви в четвъртък, че глобява "Хонда" с рекордните 70 млн. долара - най-голямото наказание на автомобилен производител. Причината е, че компанията не е обявила пред Националната администрация за безопасност по пътищата 1729 жалби за причиняване на наранявания и смърт, както и че не е съобщила за наличието на гаранционни искове в периода 2003 - 2024 година.Японската компания призна, че е осъзнала пропуска си през 2011 г., но е чакала три години, за да предприеме действия. Сега службата за безопасност налага двойна глоба - 35 милиона долара за пропуска на компанията да разкрие жалби за причиняване на смърт и телесна повреда, и друга в същия размер, че не е съобщила за искове по гаранцията и удовлетвореността на клиентите.Транспортният министър на САЩ Антъни Фокс заяви, че санкциите изразяват решимостта на правителството за твърда позиция срещу автомобилните производители, които прикриват от регулаторните органи информация за безопасността."Това, което не можем да и няма да толерираме, е производител, който не докладва проблеми, отнасящи се до изтеглени от пазара автомобили", каза Фокс.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    имах предвид субсидии
  • #3
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Естествено, че няма да се внася в БГ. Този автомобил изобщо не е правен и не става за БГ. Това е типичен Американски фермерски пикап. Тука нашите фермери, нямат пари да си купят семена да сеят, постоянно митингуват и чакат супсидии, за да си засеят нивите, продукцията им или се изкупува на ниска цена, или времето ще унищожи реколтата. От къде пари за такъв пикап, че и с 4 литров бензинов мотор, който харчи като ламя. Това е за ояден американски фермер.
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Най-хубавата Тойота от години насам. По американски.
  • #1
    12 rate up comment 2 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Жалко, че най-вероятно няма да се внася в БГ, а и в Европа.