IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това обновената Toyota 4Runner

Моделът се оборудва с 4.0-литров V6 двигател

Това обновената Toyota 4Runner

Това обновената Toyota 4Runner
След серия от тийзър изображения японската компания Toyota разкри обновената версия на 4Runner. Моделът бе представен по време на музикален фестивал в Палм Спрингс, Калифорния.

Обновената Toyota 4Runner се предлага с бензинов 4.0-литров V6 двигател, който доставя 273 к.с. и 367 Нм. Задвижването е 4x2 или 4x4, а трансмисията - автоматична с пет степени ECT-I.

Според официалната информация при градско движение моделът с 4x2 задвижване изисква по 13.8 л/100 км и по 10.2 л/100 км, когато се движи по магистрала. При моделът 4x4 стойностите са съответно 13.8 л/100 км и 10.6 л/100 км.

Toyota 4Runner продължава да се предлага с три нива на оборудване - SR5, Limited и Trail. Сравнена със старата версия, новата има обновен интериор, който се отличава с по-качествени материали, нова инфо-развлекателна система, оптитронни уреди на таблото, навигационна система със 7-инчов дисплей и др. При по-високите нива на оборудване, които са оборудвани с трети ред седалки, са налични предни електрически седалки с вентилация и отопление. Външността е леко променена, като се забелязват нови светлини, нови фарове за мъгла, променена решетка на радиатора, различни брони и др.

Тагове: toyota 4runner
0 от 500
  • #47
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тойота,убиеца на всички простаци чалгари и ***.
  • #46
    3 rate up comment 18 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    УАААУУУУу :)))))) Да плачеш ли да се смееш ли !?!?по скоро само може да се смееш на този "Дизайнерски изблик" :)) кво да кажаа напълно в стилът на тойота ! :)) Грознооо...смешноо...оставаш без думи направо :))прилича на изцъклен булдог :))) Само незнам какви клиенти ще има това чудо:))
  • #45
    6 rate up comment 20 rate down comment
    Тихобръм Шумотрещов ( преди 10 години )
    Тойотките вече не са най обикновени ***, а напротив изключително грозни *** ! нелепа картина е това ! ни джип ни сув, ни луксозно ни никво
  • #44
    6 rate up comment 18 rate down comment
    Трошлян Таванов ( преди 10 години )
    ей такова нещо дори рано сутрин в *** след кафето и цигарата не съм виждал, пфууу чак ми замириса като го гледам ! Ауто медия пуснете водата моля !
  • #43
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Жироскопа Папафронти ( преди 10 години )
    Тойота мина всички стадии на бездарието, сега остава просто да се откажат от автомобилите и да спестят на безброй хора скъсани нерви и ядове... аа и отвращение при вида на продуктите им !
  • #42
    16 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 10 години )
    Ne zmei,a zmei-goryanin!
  • #41
    27 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    От другия месец започва имунизация на всички вагинални фенове против простотия.
  • #40
    19 rate up comment 1 rate down comment
    до Прометей ( преди 10 години )
    Сестра ти има страхотен дизайн - прилича на хищника без маска, а ти си се метнал на нея хахахахах :D:D:D:D:D
  • #39
    22 rate up comment 2 rate down comment
    до Миро шматката ( преди 10 години )
    Мире - лъжеш като *** ама не ти е това проблема :D Някой ден ще вземеш книжка (ако дайаджията ти вземе мизерните 150 лева подкуп) и ще разбереш разликата между джип, пикап и лек автомобил. На магистралата и баба ми знае да кара ама като сняг забръска знаеш ли как ми е смешно да гледам как въртят *** на смешно баирче с тва задно и се молят на някой като мен да ги дръпне. Айде бегай си легай - шматка
  • #38
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Прометей ( преди 10 години )
    Страхотен дизайн! Предницата е като на Хищника без маска, задницата е като гъзъ на Хищника, а за арматурното табло от Тойота са наели пенсионирания вече дизайнер на Волво 760, който е работил без очила, а сега кара Голф+. А за офроуда- нали е Тойота, значи и с АТ ще поставя рекорди :))) Най ме кефи резервната гума. Сигурно в Тойота работят и французи :) Надявам се това недоразумение да си остане последното такова.