IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийният NSX ще видим след месец

Новото поколение на спортната японска кола ще струва колкото Audi R8

Серийният NSX ще видим след месец

Серийната версия на дългоочакваното ново поколение Acura/Honda NSX ще бъде представено на автосалона в Детройт през януари. Това съобщават от японската компания, разкривайки нови подробности за автомобила.
Серийният NSX ще видим след месец
Както личи от разпространените кадри, новият NSX ще има дизайн, който е почти аналогичен с този на едноименната концепция. Моделът ще представи върховите технологични възможности на марката, като ще се превърне в неин флагман.

Информацията за техническите характеристики се изчерпва с това, че моделът ще има хибридна система с три електромотора мотора и бензинов двигател с двойно турбо. Спекулациите сочат, че два от електрическите двигатели ще задвижват предните колела, докато бензиновият V6 ще отговаря за задните. Системата се нарича Sport Hybrid Super Handling All Wheel Drive (SH-AWD) и работи с трансмисия с два съединителя, в която е интегриран третият електромотор.
Серийният NSX ще видим след месец
Дизайнът на модела е проектиран в студиото на марката в Торънс, Калифорния, а за техническата част отговаря глобален екип от инженери, базиран в Охайо.

Що се отнася до конкурентите на модела, то те ще бъдат най-разнообразни. Цената на новата NSX ще бъде сравнима с тази на Audi R8, но динамичните й характеристики ще бъдат като на Ferrari 458 Italia.
Серийният NSX ще видим след месец
Второто поколение NSX бе обявено още през 2005 година, а през 2012 видяхме първата концепция на модела. По-рано тази година бе потвърдено, че ще има серийна версия, като на определени пазари дори бе даден старт на поръчките. Във Великобритания все още непредставеният модел е разпродаден за две години напред.
Серийният NSX ще видим след месец
Допълнително изсветлен кадър

Снимки: Acura

Тагове: honda nsx acura nsx
0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 19 rate down comment
    Хондьо ( преди 9 години )
    Оризарите изкарват морално остарял шит на цена на Р8.Нямам думи просто.Да си продават ширпотребите и да не се бутат между шамарите!
  • #24
    8 rate up comment 14 rate down comment
    aotis ( преди 9 години )
    Прилича ми на McLaren
  • #23
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    posledniq e mnogo prost
  • #22
    24 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    R8 и дизайн? Мале човек ти добре ли си? или си гледам друг автомобил. Дизайна на Р8 е покъртително грозен. И на живо и на снимка изглежда еднакво зле... въпреки, че наживо май е по-грозно като чели незнам, но е на светлинни години от ферари, астан мартин, та дори и от камарото ако щеш... просто за дизайн при ауди не трябва да се говори, че това им е може би най-слабата страна. Само А6 изглежда добре в тоя дух на дизайна всичко друго е като от 50те години на миналия век.
  • #21
    4 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Р8 никога не е било представяно конглокент на ферари. Начлната версия ползваше двигателя на RS4 V8, 420к.с. Просто напрвиха кола с извънземен дизайн и убиха конглокенцията,серийната версия беше по красива и изпипана от прототипа представен няколко години по рано"Аudi LeMans"
  • #20
    25 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То и R8 го правиха, като конглокент на ферари и т.н. ама само по цена ги конглокира иначе изостава с толкова много във всички тестове на писта, че направо мен би ме било срам да го продавам, като част от автомобилния свят наречен "Суперавтомобили" ама вие "порасналите" и "успелите" с дръгливите аудита му се радвате нали? Еми доста глупави ще да сте, за да го правите ама не ви се бъркаме нали?
  • #19
    4 rate up comment 16 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Niama kakvo da dobavia.Komentar ot klasaТо и по проекта LF-A работиха години "най-големите" специалисти, и кво, стана си кола с посредствени възможности за цена от $500 000....Ей това да има кой да ви го набие на вас в ***...да не казвам кое, екстра ще стане. Ама докато ви хрантутят мама и тате и се казвате Галошо, ще злобеете из нета и все другите ще са ви виновни и ще ги мразите заради собствената си некадърност и лош вкус. През това време живота отминава, хубавите момичета се женят, а на
  • #18
    6 rate up comment 25 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Ne vsi4ko e konski sili.Triabva i klasa a hodi4kata ia niama i nikoga niama da ia ima
  • #17
    6 rate up comment 21 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Niamam ni6to protiv da eskapa kato R8 i da e po-barzo,no 6tom niama da e na polovina luksozna kato Audito:ne si struva
  • #16
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Ще са на една цена, но германския *** ще бъде по-бавен хахахаха.А м/у другото предвидените бройки, които ще бъдат продадени в Англия вече са купени предварително.