IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения 911 Turbo

Porsche ще представи модела догодина

Първи снимки на обновения 911 Turbo

Първите снимки на обновената версия на Porsche 911 Turbo разпространи холандското издание Тelegraaf. Моделът трябва да бъде напълно завършен през следващата година и да дебютира по време на автосалона във Франкфурт.

Първи снимки на обновения 911 Turbo
Обновлението на дизайна на 911 Turbo е изпълнено в типичния стил на Porsche - дискретно и ненатрапчиво. От снимките, за които Тelegraaf твърди, че са официални, виждаме леко променен заден спойлер, челни светлини с различен дизайн, както и стопове, които изглеждат леко издължени. Снимки на интериора на колата все още няма, но вероятно салонът ще бъде променен в унисон.
Първи снимки на обновения 911 Turbo
Леки промени ще има и под капака на колата. Според холандското издание моделът ще разполага с обновен 3,8-литров двигател, който ще демонстрира по-висока мощност и по-нисък разход на гориво. При версията Turbo S мощността ще достига 600 к.с.
Първи снимки на обновения 911 Turbo
Обновеният 911 Turbo ще има премиера през септември 2015 година във Франкфурт. На изложението ще видим обновените версии и на останалите модели от семейството 911. Всички те, с изключение на GT3 и GT3 RS, ще разполагат само с турбо-мотори.
Първи снимки на обновения 911 Turbo

0 от 500
  • #11
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За да се чудиш защо всяка 911-ка си прилича с предходната...определено трябва да си пълен профан
  • #10
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    новият модел като старият модел..
  • #9
    17 rate up comment 3 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Порше платиха своята цена за своеволието да променят дизайна на 911 през средата на 90те. Сега тези коли са много по-евтини спрямо тези преди това и след това и това е само заради дизайна. Хората, които притежават 911 са много консервативни (не го казвам в лошия смисъл на думата).
  • #8
    6 rate up comment 15 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 9 години )
    А Ленд Роувър не са го постигнали с Дифендър и Рейндж Роувър, щото... Феновете на немските коли винаги са си били ограничени.
  • #7
    20 rate up comment 1 rate down comment
    фери Порше ( преди 9 години )
    Това е мечтата на всички конструктори - да създадат форма,която да е вечна.И винаги като видиш един силует,да знаеш,че това е този автомобил.Засега са го постигнали само два големи производителя:-Порше с модела си 911-Мерцедес с модела GЗатова и като отворите който и да е сайт за продажба на автомобили,виждате,че само 911 и G-класата имат цена и след 10,20,30 год.И това са единствените модели с високи цени,освен супер екслузивните Ферари,Ламборгини,Астон Мартин,Бентли или Ролс Ройс.
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    razgradski pop ( преди 9 години )
    това не са снимки...
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    мерцедес също произвеждат г класата без съществена промяна от толкова години но не го обявяват като нещо ново - дори напротив моделното означение не се променило все си е G463
  • #4
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тук не говорим за качествата на колатавъпроса не е в незначителните разлики а в това че порше на 2-3 години казват че вадят напълно нов модел който трябва да го сложиш до стария че евентуално да видиш разликатаиначе да ми падне едно 911 турбо дори и старо (точно никой няма да разбере че е старо :D )
  • #3
    33 rate up comment 5 rate down comment
    FastDriver ( преди 9 години )
    Наречете ме консервативен, но не виждам как може да ми е скучно в Порше 911 Турбо от която и да е година на производство. Освен това по чисто конструктивни причини няма как да се промени коренно 911-ка.Той е уникален и няма общо с друго. А новия дизайн на Ферари 458 въобще не ми харесва и не го определям като хармоничен.Лично мнение.
  • #2
    7 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ЕЕЕ тва вече е радикална промяна в дизайна. За белязвате ли цвета ...? А то черна бяла снимката бе - еволюцията в дизайна на ферари е колкото дизайна на лада. Ха сега някой да ми обясни израза " Немците са го измислили" - скучния дизайн явно :)