IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения 911 Turbo

Porsche ще представи модела догодина

Първи снимки на обновения 911 Turbo

Първите снимки на обновената версия на Porsche 911 Turbo разпространи холандското издание Тelegraaf. Моделът трябва да бъде напълно завършен през следващата година и да дебютира по време на автосалона във Франкфурт.

Първи снимки на обновения 911 Turbo
Обновлението на дизайна на 911 Turbo е изпълнено в типичния стил на Porsche - дискретно и ненатрапчиво. От снимките, за които Тelegraaf твърди, че са официални, виждаме леко променен заден спойлер, челни светлини с различен дизайн, както и стопове, които изглеждат леко издължени. Снимки на интериора на колата все още няма, но вероятно салонът ще бъде променен в унисон.
Първи снимки на обновения 911 Turbo
Леки промени ще има и под капака на колата. Според холандското издание моделът ще разполага с обновен 3,8-литров двигател, който ще демонстрира по-висока мощност и по-нисък разход на гориво. При версията Turbo S мощността ще достига 600 к.с.
Първи снимки на обновения 911 Turbo
Обновеният 911 Turbo ще има премиера през септември 2015 година във Франкфурт. На изложението ще видим обновените версии и на останалите модели от семейството 911. Всички те, с изключение на GT3 и GT3 RS, ще разполагат само с турбо-мотори.
Първи снимки на обновения 911 Turbo

0 от 500
  • #21
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Култово! ( преди 9 години )
    По-добре да се рефинира перфектната форма вече 50 години, но продукта да е съваршен, отколкото френски/италиански/японски и други немски дизайни пък "тридневки".
  • #20
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Култово? ( преди 9 години )
    Е ква форма да рафинираш 20 години не са сменили дизайнът само фаровете и стоповете и чат пат джанти.Всеки може да провери модел от 1997-*** толкова много прилича на такова от 2007-***,че няма на къде.Малко фаровете сменили сложили вътре по хубавка кожичка отзад кристални стопчета и това е.
  • #19
    10 rate up comment 7 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    а КЛАСИКА да ходи да се гръмне - порше са най-добре инженерингованите коли на света. всеки детайл в тези коли е обмислен до последно като функция , дизайн и издържливост. това са първите спортни коли с които може да идеш на писта събота и неделя - да караш здраво и да се прибереш у дома - без да имаш проблеми. за разлика от ферарита
  • #18
    4 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    много добре знам, че 996 модела е с най-малко държи цена. но причините ги казаха в едно предаване по AMS TV - първия двигател с водно охлаждане и това, че имат някой некачествени материали в производството. но да не забравяме че правят 175 000 коли от него - това също бута цената - и то повече от това че фаровете са като на Boxster
  • #17
    5 rate up comment 10 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    до ITБеше култов колега,но преди 15 г !!!Сега е неузнаваем !!!Тоест,това е Хюндай-купе........?!?Мъка и вой към Луната........!!!Явно се ориентират за износ вече към Китай .......?!?Влага и Мъка напират в очите ни !!!!Влага като от градинска лейка .........За Мъката да не говорим..............
  • #16
    10 rate up comment 3 rate down comment
    IT ( преди 9 години )
    На всички които се опитват да правят злобни намеци за дизайна на 911ката и аз ще кажа че това е култов автомобил а формата му може само да се рафинира но не и да се променя,както и правят Порше де :)) Аз лично съм фен на ферари за мен това е олицетворението на спортен автомобил, но ако бях от хората притежаващи такива коли със сигурност в гаража ми освен няколко ферарита щеше да има задължително и 911ска !!! :) селд ферари това е другата марка синоним за спортен автомобил ! :)
  • #15
    8 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Баварец, 996 е показан 97г (като държиш на абсолютната точност, което не беше целта ми) и е абсолютен провал заради дизайна си, това го твърдят самите Porsche (а не човек от форум на аутомедия). Направи си справка в мобиле дe , и виж съотношението в цените на Порше преди 996 и след него, за да видиш за какъв дроп става дума!
  • #14
    5 rate up comment 6 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    какъв дизайн са променили Порше през средата на 90те? некви глупости си написал thebrainless. през 99та излезна 996 модела, който замени 993. кое точно е средата на 90те? 993 остана култов и държи цена на старо - но основната причина е че е последния 911 с въздушно охлаждане. а 996 може и да не държи така цена, но пък направи бум в продажбите.
  • #13
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бъркаш пич има и друг вечен дизайн който се помни със същия успех - Фиат Мултипа - както поршето и G-класата, така и фиата са запомнящо се грозни и затова са вечни, защото неможе да забравиш такава грозотия. ФАКТ
  • #12
    10 rate up comment 2 rate down comment
    до А.В.Торът ( преди 9 години )
    ДА,прав си,И Range Rover u Defender също запазиха силуета и стила си,но само това явно не е било достатъчно,особенно за Range.Отвори сайтовете и виж как се продават 15 год. G класа и също толкова стар Range.За Porsche911 да не говорим.Освен това, те/Land Rover/ доста по-масови,за да се сравняват с 911 и G.