IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха Honda Civic Type R

Моделът обикаля Европа за рекламна фотосесия

Заснеха Honda Civic Type R

Снимки на новото поколение Honda Civic Type R бяха направени в две европейски държави. Кадрите са заснети от фотографи-любители, които са ги качили в интернет.
Заснеха Honda Civic Type R
Нощните снимки са направени в Хърватска, където се твърди, че протича рекламната фотосесия на модела. Дневните кадри пък са заснети в Словения, като се предполага, че са направени по време на пътуването на колата към адриатическо крайбрежие.

Заснетият автомобил се различава от концепцията, която видяхме през март в Женева. Той има по-умерена предна броня, а арките на калниците му са се лишили от допълнителните разширения. Все пак масивният заден спойлер с LED светлини е запазен. Налична е и спортната изпускателна система с четири крайни тръби.
Заснеха Honda Civic Type R
Вече е потвърдено, че серийната Honda Civic Type R ще получи 4-цилиндров турбо двигател VTEC от семейството Earth Dreams. Мощността на агрегата е 280 к.с, а максималният въртящ момент достига 400 Нм. Трансмисията е 6-степенна механична, като ускорението от 0 до 100 км/ч ще става за 6 секунди.

Моделът има амбиции да се превърне в най-бързата кола с предно предаване на Северната дъга на пистата "Нюрбургринг". За да успее, той ще трябва да подобри постижението на Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R от 7:54.36 мин.
Заснеха Honda Civic Type R
Заснеха Honda Civic Type R
Новият Civic Type R трябва да бъде представен в близките месеци, а пазарната му премиера да се състои още тази година.

Снимки: Сarscoops

0 от 500
  • #32
    7 rate up comment 1 rate down comment
    BENZ ( преди 9 години )
    Само да уточня за незнаещите, по повод на един коментар по-долу защо KIA е с най-добрия дизайн от всички жълти автопроизводители. Защото главен дизайнер е ГЕРМАНЕЦА Питър Шрайер, който направи любимите ви AUDI и VW, можете да прочетете колко награди е спечелил...
  • #31
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ще ви публикувам истинската новина.Все пак Аутокомедиа са продажни жалки същества никой не ги взема насериозно.Интересни снимки на Honda Civic от Словения бяха разпространени в интернет. Според различни сайтове, колата от снимките от най-мощната версия на модела Civic Type R, която беше представена преди време в концептуална форма. Този път автомобилът е с малко по-умерен дизайн, но все пак разполага с огромно задно крило и четири ауспуха в задната броня.Все пак, някои онлайн издания изказват съмненията си относно това дали тази машина наистина е Type R. Според тях, червеният хот-хеч е по-скоро работата на някое тунинг ателие от Европа.
  • #30
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Prelude ( преди 9 години )
    Не мога да разбера защо веднага започнахте да плюете, като колата още не е официално представена и никъде не е потвърдено, че това ще е финалният дизайн.
  • #29
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Новият девиз на Хонда е бой по мазния кючекчия от ***.
  • #28
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пак ще има разпрани немски ***.Нормално е Германчетата вечно ги бият и ги е__т.
  • #27
    17 rate up comment 5 rate down comment
    НОВИЯ ДЕВИЗ НА ХОНДА ( преди 9 години )
    THE POWER OF NIGHTMARE!!XA XA XA XA XA XA XA XA !!!!!!!!!!
  • #26
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Училище ( преди 9 години )
    Относно дизайна - оризарите да отидат в Рюселхайм и да се поучат от Астра ОРС!Относно бързината - да вземат урок от МеганRS!
  • #25
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Падението ( преди 9 години )
    Не вярвах, че Хонда ще направи хем по-бавен, хем и по-грозен автомобил от Меган RS!!!
  • #24
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе шофьора ще може ли да вижда нещо от толкова спойлери отзад хахаххаПредницата изглежда доста скучна и банална, липсва й характер, сякаш на дизайнерите не им е останало време за нея, заради коледната елха на задния багажник. Може и да е бегачка, но Мазда 3 изглежда в пъти по-адекватно като дизайн. Иначе не съм хейтър на Хондите, любимите ми Сивици са 5-та, 6-та и 8-*** (предпоследната) генерация, но това на снимките ми изглежда абсурдно.
  • #23
    15 rate up comment 12 rate down comment
    кокошкар ( преди 9 години )
    и кокошките няма да я объркат, като си залягат вечер - я какъв чардак има отзад!