IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото Volvo XC90

Първите снимки на второто поколение на кросовъра се появиха ден преди премиерата му

Това е новото Volvo XC90

Снимки на второто поколение на Volvo XC90 се появиха в интернет-пространството само ден преди официалната премиера на модела.
Това е новото Volvo XC90
Във външността на скандинавската машина ясно се виждат мотиви от показания в началото на година в Детройт концептуален модел Concept XC Coupe. Серийната версия има същите релефен капак, голяма решетка на радиатора с вертикални хромирани планки и задни светлини.
Това е новото Volvo XC90
Що се касае до салона, от Volvo вече обявиха, че той е най-разкошният в историята на компанията, като в него впечатление правят скъпите материали.
Това е новото Volvo XC90
Седеместният Volvo XC90 е изграден на новата модулна платформа на шведите SPA (Scalable Product Architecture). Той ще бъде оборудван с 4-цилиндрови двигатели от семейството Drive-E. В зависимост от модификацията бензиновите агрегати ще развиват между 140 и 306 к.с., докато при дизелите мощността е от 120 до 230 к.с.
Това е новото Volvo XC90
Новият кросовър на шведите ще се предлага и с хибриден агрегат, който ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. Очаква се той да бъде най-мощният в цялата гама, като ще предлага около 400 к.с.
Това е новото Volvo XC90
Снимки: Volvo

Тагове: volvo xc90
0 от 500