IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi тества новото A5 Coupe

Машината е на нова платформа и ще отслабне с 90 кг.

Audi тества новото A5 Coupe

Снимки на новото Audi A5 Coupe, моделна година 2017, бяха публикувани от изданието Autoevolution. Машината бе заснета по време на изпитания на пистата „Нюрбургринг“.
Audi тества новото A5 Coupe
От фотографиите трудно може да се предположи какви изменения ще получи модела в сравнение със сегашната генерация. Знае се, че Audi A5 Coupe ще бъде изградено на втората версия на платформата MLB. При нея активно са използвани високоякостна стомана, алуминий и композитни материали, благодарение на което автомобилът ще отслабне с 90 кг.

Основното приемущество на усъвършестваната платформа MLB е възможността за използването на голям брой различни силови агрегати. Очаква се моделът да се предлага с 1.4-и и 2.0-литрови бензинови мотори TFSI, както и 1.6-и и 2-0-литрови дизели.

Освен това следващото Audi A5 Coupe ще бъде достъпно и в хибридна версия, която ще обединява бензинов двигател и електромотор. Тя ще може да се зарежда от електропреносната мрежа.

Снимка: Autoevolution

 

Тагове: audi a5 coupe
0 от 500
  • #22
    4 rate up comment 9 rate down comment
    до Дощо ( преди 9 години )
    Разлика м/у MLB u MQB дали има,а?
  • #21
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до вагенистите ( преди 9 години )
    а на тая всемирна платформа са изградени: гоуфа, патаса, тигана, шарана,турега, алудитата и т.н. Бе ако можеха и Ламборгинито и Бентлито щяха да ги набутат там, както набутват вече поршето...Кво да ги коментираш повече!?Айде под строй да се оправяте с бай танас, че е (из)загорял човека - с някое алуди! ахахахахахаха
  • #20
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до коньдо ( преди 9 години )
    Ти па виждал ли си ХОНДА през плет та ги редиш бисер до бисера!? Или асоциираш с любимото ти гоуф-алуди?
  • #19
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Хондьо ( преди 9 години )
    Най-смотаната марка е Хонда-слаби атмосферни лакомници,ужасни салони с най-евтината пластмаса и дизайн,правен от някой крайно пиян японец.Дори Шкода е класи над тия оризарници,САМО ДОШО НЕ ГО РАЗБРА! :)
  • #18
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо, давам ти пример с Пена миризливата, защото ти е майка и знаеш историята. Баща ти се е набутал освен с проста, грозна и противна жена, уж да не я обладава друг, пък накрая е останал единствения човек, който не я оправя във вашето село. Така, хем живее с жена от която му се повръща, хем сънът му с *** майка, няма как да е умен и за това не блестиш с акъл и само му текът лигите по УЖ ПРОТИВНИТЕ МИСКИ
  • #17
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо дава ти пример с Пена миризливата, защото ти е майка и знаеш историята. Баща ти се е набутал освен с проста, грозна и противна жена, уж да не я обладава друг, пък накрая е останал единствения човек, който не я оправя във вашето село. Така, хем живее с жена от която му се повръща, хем сънът му с *** майка, няма как да е умен и за това не блестиш с акъл и само му текът лигите по УЖ ПРОТИВНИТЕ МИСКИ
  • #16
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой друг ако не ВАГона ще влезе в сайт за автомобили за да пише за Пена Миризливата. За толкова му стига акъла на немското фенче.
  • #15
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    А Алди продават повече от Лексус защото продават евтини сапунерки с опоскано оборудване на ниски цени. По същата причина по която Тойота продава 10 повече от Алди.
  • #14
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Какви ремноти при Тойота сънуваш бе ВАГон? Моите Тойоти ходят на сервиз точно веднъж годишно. А за 120 000 навъртени километри - нула проблеми.
  • #13
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Алдитата недозавиват хронично, особен от А4 нагоре с надлъжните двигатели. Когато ДВГ е разположен надлъжно, това допълнително увеличава полярния въртящ момент на автомобила независим дали е с предно или 4х4. Иначе не се накланят много в завой, но това всъщност е лошо, защото ти дава фалшиво чувство на стабилност. Кормилната уредва им е абсолютно безчувствена. А Торсен е запазена марка на JTEKT, които пък са собственост на Tойота.