IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновената Lada Granta седан

Модификацията е получила автопилот и бордови компютър

Първи снимки на обновената Lada Granta седан

Изданието LADAinfo публикува първите фотографии на обновения седан Lada Granta. Някои от тях са били направени по време на закрита презентация на модела, на която са присъствали единствено дилъри на АвтоВАЗ.
Първи снимки на обновената Lada Granta седан
Очаквано седанът е получил нова предна броня, различни корпуси на страничните огледала и преработени светлини срещу мъгла. Те са направени в стила на аналогичните елементи, използвани при лифтбека Granta, който бе показан през май.

Новата версия на седана ще се предлага с автопилот и бордови компютър. Нейното производство ще стартира през септември, а първите бройки ще бъдат на разположение на търговците в края на годината.
Първи снимки на обновената Lada Granta седан
Изменения при двигателите на Granta няма и тя ще се предлага с 1.6-литрови бензинови мотори с мощност между 81 и 106 к.с., които работят с 5-степенна механична или 4-степенна автоматична трансмисия.

Цените на седана стартират от 289 000 рубли (6017 евро) и достигат до 482 000 рубли (10 036 евро) при версията Sport, която разчита на същия двигател, но с мощност 120 к.с.
Първи снимки на обновената Lada Granta седан
Първи снимки на обновената Lada Granta седан
Снимки: АвтоВАЗ / LADAinfo

Тагове: lada granta
0 от 500
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    бъчваря и L да милват ладата ми
  • #22
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Добри Колев ( преди 9 години )
    Колко лади сте притежавали и колко километра сте изминали с тях? И колко хюндая сте притежавали и колко километра сте изминали с тях, че да се произнасяте така "професионално" Аз имам поне половин милион километра на лади зад гърба си и помня цена от 20 стотинки на литър. Имам и над половин милион километра на хюндай, включително и на най-големите седани, които са се продавали в БГ от Инд Комерс. През ръцете ми са минали повече от 30 автомобила. Руско оръжие-гласувам "за". Руска кола никога вече
  • #21
    5 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Enzo e прав. Руснаците може да не са върховната технологична нация, но все пак правят нещо, за разлика от много други държави по света, които абсолютно нищо не правят. Самият факт, че Русия е една от малкото ядрени държави в света говори сам по себе си. И най-важното в случая е, че руснака никога не се отчайва и никога не пада духом. Ако ние бяхме на тяхно място сега, щяхме да сме обърнали вече политиката на 180 градуса и най-вероятно щяхме да сме поканили втори Фердинанд да ни оправя.
  • #20
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Enzo кои се кланя на руснаците заради самите тях,кланят им се заради петрола,газта,и заради оръжията....след 20-30години само на оръжията но като няма газ и нефт до 5години ще се разпаднат
  • #19
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    Най се кефя на пъпчив тийнейджър, изплискващ се с коментар от типа "тия руснаци съвсем западнаха". Западнал ти е само мозъка. Защото за руснаците автомобилите никога не са били приоритет. Шаси, някакъв двигател, четири колела там да се търкалят, за да те откарва от точка А до точка Б и толкоз! В момента целият свят се посрал от страх пред тия "западнали руснаци". Налагат им икономически "санкции", а в това време Путин им се подиграва и си прави в Крим каквото му хрумне... в 21 век, в сърцето EU.
  • #18
    8 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Всъщност, Лада в България не се продава. някой може да си внесе по собствена инициатива, но това се брои за регистрация, не за продажба. Но това не ни пречи ни най-малко да плюем тая кола. Нищо, че никога не сме я виждали на живо, още по-малко пък сме се возили или карали. Германците от АБ обаче я тестваха преди време и за моя изненада, суперлативите бяха повече от дежурните опалквания. Очаквах просто да разсипят руснците, но те не го направиха. Напротив, похвалиха ги.
  • #17
    7 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Пак нищо не каза. В училище не ви ли учиха да се изразявате правилно и да пишете имената си правилно? Иначе колата ми харесва. По-добра е от доста други западни и източни аналози от рода на Хюндай. Поне като дизайн, цена и оборудване. Иначе @L. ти го каза преди мен.
  • #16
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не сме млъкнали просто си е долно качество кола да го ду.....ш дизайнер "бъчваря"
  • #15
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ти ще дадеш ли 6000 евра за тая смешка ве!
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    t666 ( преди 9 години )
    Ние и толкова не произвеждаме.