IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS

Спортният модел ще се предлага с турбо-мотор с над 500 к.с.

Първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS

Британското издание Car публикува първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS. Това са изображенията, с които компанията е патентовала своя бъдещ спортен модел.
Появиха се първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS
Още през юни се появи мащабно изображение на автомобила, но ако се съди по новите снимки, то е било фалшиво. Новото GT3 RS като цяло прилича много на по-обикновения си брат GT3, но всъщност има разлики във всеки детайл от каросерията – капака, покрива, предните и задни крила, а също така и задното антикрило. В салона са поставени две седалки и каркас за безопасност.

Очакванията са да има и промени при мотора, задвижващ купето. Стандартното Porsche 911 GT3 се задвижва от атмосферен 3.8-литров двигател с 6 цилиндъра и мощност 475 к.с., следователно RS-версията ще бъде по-мощна. Твърди се, че в Porsche ще нарушат традицията и ще използват турбина за агрегата, чиято мощност ще надмине 500 к.с.
Появиха се първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS
Освен това бъдещото Porsche 911 GT3 RS ще получи трансмисия PDK и задни завиващи колела. 

Снимки: Car

Тагове: porsche 911 gt3 rs
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аха,сега пистата виновна.Ами Нурбургринг е еталон,ако искаш пробвай на Божурище как ще е. Щом автомобила е бърз на писта,той е бърз и на реалните пътища със завои. И няколко секунди са много добър показател за това коя кола е по-бърза и по-добрата спортна кола.
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    всеки сам си преценява дават ли му се повече пари само заради имиджане разбирам обаче какво спорите за няколкото секунди разлика на конкретна писта, на друга писта може да се обърнат нещата.отделен въпрос е че масовият ползвател и на двете коли я се качи на писта я не, освен това тези времена са постигнати от професионални пилоти за това няма значение колко коня има под капака а какво магаре има зад волана
  • #14
    3 rate up comment 2 rate down comment
    2 и 1/2 мен ( преди 9 години )
    Порша - сестра ми има такава!
  • #13
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Еталонът за спортен автомобил е Нисан ГТР и порше много добре го знаят.
  • #12
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе аз да те правя за смях на пътя с ГТР,а ти си дръж историята и имиджа и се оправдавай на всички защо един Нисан ти се подиграва на пътя.Все пак спортната кола е за да върви много,а това го прави Нисан. Имидж,история... все оправдания за по-бавна кола.
  • #11
    12 rate up comment 9 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Щял да бъде много "горещ" модел, основно защото имал революционна нова система за самозапалване ахахха
  • #10
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    порше 911 и нисан gtr са малко като мерцедес S class и ролс ройсмерцедеса предлага повече и на по-добра цена но няма аристократичното излъчване и родословие на ролсапоршето и нисана предлагат аналогични неща но при поршето трябва да си купиш и марката и историята и имиджа
  • #9
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    колата още не е излязла от завода вие вече започвате да давате мнение за качествата йчакайте да излезе на нюрбургринг пък тогава говоретедори и да е по-бърза от гт-р-а пак ще е доста по-скъпа и няма да е толкова популярнафеновете на порше си го обичат така двигателя - ако го преместят по-скоро ще загубят
  • #8
    7 rate up comment 17 rate down comment
    Александр Макаронски ( преди 9 години )
    Тоя смешен GT-R да да не ти го "набутваме" (твои думи!) при големите ли написа анонимка? 7:33.00 за Porsche 911 GT3 RS 2009-та година модел, 7:29.03 за същата година GT-R. На теб оставям да познаеш и също така си измий лицето със студена вода.
  • #7
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    на тоя *** концепцията му е сбъркана с тоя двигател зад задните гуми!