IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Chevrolet Niva - автомат и предно предаване

Последните тестове на кросовъра се провеждат в Италия и Испания

Новият Chevrolet Niva - автомат и предно предаване

Съвместното предприятие GM-АвтоВАЗ разкри подробности за второто поколение на единствения си модел – кросовъра Chevroelt Niva. Новата машина ще се предлага с автоматична скоростна кутия и предно предаване.
Новият Chevrolet Niva - автомат и предно предаване
От пресслужбата на компанията разкриха, че основната модификация ще запази задвижването на четирите колела и механичната трансмисия. Като опции обаче ще се предлагат автомат и само предно предаване.

Производителят вече е приключил тестовете на автоматичната трансмисия, която ще бъде използвана при модела. По време на изпитанията е била доказана целесъобразността на пускането на подобна модификация и в момента се очаква одобрението на двата акционера в компанията – General Motors и АвтоВАЗ.
Новият Chevrolet Niva - автомат и предно предаване
Производството на новото поколение на Chevrolet Niva трябва да стартира през 2015 г., но първият прототип ще бъде показан на автосалона в Москва през август. В момента вървят финалните тестове на кросовъра в Италия и Испания, като автомобилът е оборудван с новия бензинов двигател на PSA Peugeot-Citroen. Моторът с мощност 135 к.с. се сглобява в завода в Толиати.

Неофициални изображения: drive2.ru

Тагове: gm chevrolet niva
0 от 500