IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я и градската Lada Niva

АвтоВАЗ разкри модификацията 4х4 Urban

Ето я и градската Lada Niva

Първите снимки на новата модификация на легендарната Lada Niva – 4х4 Urban, бяха публикувани на интернет сайта Ladapriora. Засега от компанията производител – АвтоВАЗ, не разкриват никакви технически данни за модела.
Ето я и градската LADA Niva
Ако се съди по снимките, Lada 4x4 Urban ще получи частично боядисани в цвета на каросерията пластмасови брони, променена решетка на радиатора с по-големи „ребра“, 17-цолови джанти от лека сплав, както и черни дръжки на вратите (по-рано те бяха хромирани). Различна е и задната чистачка – вече е извита, след като досега беше права.
Ето я и градската LADA Niva
Модификацията е изградена на късата база на Niva. Предполага се, че двигателят на новата версия е същия – 1.7-литров бензинов мотор с мощност 83 к.с. Автомобилът е получил постоянно работеща система за задвижване на четирите колела, пълен ел. пакет, климатик и променена трансмисия. Заради поставянето на 17-цоловите джанти с по-ниски гуми просветът е намален с 20 мм.
Ето я и градската LADA Niva
Версията Lada 4x4 Urban ще се качи на конвейера на 1 октомври, а месец по-късно ще се предлага и при дилърите на АвтоВАЗ. Очаква се тогава да станат ясни пълните технически характеристики на всъдехода, както и неговата цена.
Ето я и градската LADA Niva
Снимки: Ladapriora.ru

Тагове: lada niva lada 4x4 urban
0 от 500
  • #46
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Бай Коста ( преди 10 години )
    Абе вие не четете ли? Това щяло да е градски джип. Приказките за приключения извън пътя трябва да отпаднат. А кой ще си купи Нива, за да я паркира пред дискотеката? Никога не съм имал Лада. Комшията обаче има стара Нива и реве. Казва, че е вложил в нея 4000 само за ремонти, а никой не му дава и 3000 за нея.
  • #45
    0 rate up comment 2 rate down comment
    знайко ( преди 10 години )
    Оня бутон дето липсва е предвиден за работа с РПГ.Но РПГ-то е опция и не е в базовата комплектация.
  • #44
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Даже да речем, че е много здрава (което е съмнително според коментарите тук) какво пречи поне интериора да го пипната малко. *** и 10К да е това дърво не си струва парите освен ако не го ползваш да речем само за лов или да си правиш кефа като го юркаш офроуд. Руснаците явно виждат че всичките им дизайнерски напъни са смешни и решиха да не пипат нищо - така уж го докарват на класика
  • #43
    6 rate up comment 2 rate down comment
    MM ( преди 10 години )
    На таблото има още едно свободно място за щракащо копче. Коя ли ще е следващата иновация... :-)
  • #42
    2 rate up comment 3 rate down comment
    iaroslav stanchev ( преди 10 години )
    Хубаво са я зализали с нови брони и 17 жанти-халумин.Ама на тази Нива главната задача е да влезе и да излезе от гори,батаци,кърища,снегове и всякаква друга безпътица.Та тия убави брони и тез лети жантоци ще изкарат точно 15 минути в гората.
  • #41
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Руска трагедия ( преди 10 години )
    Снимка 2 показва, че колата вече ще има и чистачка!!! А бутоните и плъзгачите на арматурното табло са направо извадени от началото на 80-те години на ХХ век. Спрете да ни занимавате с *** на ВАЗ, които само бедняци и *** купуват. Пишете за нови и качествени коли, за водородните двигатели на Тойота, за електрическите автомобили на БМВ и Тесла...Аман от безпросветно русофилство.
  • #40
    7 rate up comment 9 rate down comment
    fan ( преди 10 години )
    Никога не е било приемлив автомобил, просто нямаше избор. В тоя кош единственото читаво нещо е CD-то нисък клас Алпин с USB,всичко друго е тотал щета,както и преди 30 години.
  • #39
    2 rate up comment 3 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Защо??? Преди 30 години, това би било приемлив автомобил. Интересно ми е как се представя на краш тестовете :D
  • #38
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 10 години )
    Чудесен нов "градски" SUV, тъкмо ще има с какво да ходя да гледам мачовете ГДР срещу Чехословакия и СССР срещу Югославия. И да не забравя.. Честита нова 1984г. другари и другарки.
  • #37
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Kико ( преди 10 години )
    Напълно съм съгласен с геодезист.А резервната гума ще я откриете в двигателния отсек :)