IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи преобразения Yaris

Модернизиран е както дизайна, така и механиката

Toyota представи преобразения Yaris

Японската компания Toyota разпространи официални снимки на обновения Yaris, след като преди няколко седмици в интернет се появи брошурата на компактния модел.
Toyota представи преобразения Yaris
Обновлението при Yaris е мащабно и засяга както дизайна, така и механиката. Що се отнася до новите форми, то те придават на модела по-динамичен и наперен външен вид.

Предната част, например, вече разчита на масивна решетка на радиатора с трапецовидна форма и нови светлини с LED секция. Снимки на задната част на европейската версия на модела все още липсват, но от Toyota разкриха как ще изглежда моделът за японския пазар, носещ името Vitz. Очаква се двата автомобила да бъдат почти аналогични.

Интериорът също е подложен на модернизация, която обхваща волана, централната конзола, използваните материали и инфо-развлекателната система Toyota Link.

Промени има също така при окачването, което вече доставя по-стабилно, но същевременно по-комфортно поведение на пътя. Промените са се отразили и на шума в купето, който е редуциран осезаемо, става ясно от информацията.

За задвижващите агрегати не се споменава нищо, но гамата от мотори вероятно ще остане същата като при настоящата версия на модела.

Обновеният Yaris трябва да стъпи на пазарите до края на тази година.
 

Тагове: toyota yaris
0 от 500