IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи преобразения Yaris

Модернизиран е както дизайна, така и механиката

Toyota представи преобразения Yaris

Японската компания Toyota разпространи официални снимки на обновения Yaris, след като преди няколко седмици в интернет се появи брошурата на компактния модел.
Toyota представи преобразения Yaris
Обновлението при Yaris е мащабно и засяга както дизайна, така и механиката. Що се отнася до новите форми, то те придават на модела по-динамичен и наперен външен вид.

Предната част, например, вече разчита на масивна решетка на радиатора с трапецовидна форма и нови светлини с LED секция. Снимки на задната част на европейската версия на модела все още липсват, но от Toyota разкриха как ще изглежда моделът за японския пазар, носещ името Vitz. Очаква се двата автомобила да бъдат почти аналогични.

Интериорът също е подложен на модернизация, която обхваща волана, централната конзола, използваните материали и инфо-развлекателната система Toyota Link.

Промени има също така при окачването, което вече доставя по-стабилно, но същевременно по-комфортно поведение на пътя. Промените са се отразили и на шума в купето, който е редуциран осезаемо, става ясно от информацията.

За задвижващите агрегати не се споменава нищо, но гамата от мотори вероятно ще остане същата като при настоящата версия на модела.

Обновеният Yaris трябва да стъпи на пазарите до края на тази година.
 

Тагове: toyota yaris
0 от 500
  • #24
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Японеца ( преди 10 години )
    Най-красивата кола в този клас. Само сравнете сърдитата калинка Шкода А1 или безидейната Шкода Поло и ви става ясно за каква разлика в естетиката ви говоря между фашистките и естетичните и красиви Тойоти.
  • #23
    8 rate up comment 8 rate down comment
    мдааа ( преди 10 години )
    Трябва да си абсолютен мазохист, за да си купиш това лай....нооо!
  • #22
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Японеца ( преди 10 години )
    Тази решетка няма нищо общо с грозните решетки на ауди-шкода.
  • #21
    10 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Т'ва ако го загрееш хубаво и спреш на баир, може да хвърлиш едно барбркю на тая скара дето са я сложили за предница :D Go Grill - Горна оряховица.
  • #20
    15 rate up comment 20 rate down comment
    Немец ( преди 10 години )
    Поредният гълтач на кучета по улиците. Абе кой ги съветва да правят такива безобразни измишльотини. И Лексус съсипаха с тоя новия противен дизай. Ама Японска работа, всичко им е извратено, прическите, дрехите, телефоните, секса, колите...Поло си е класически изчистено, и като дойде след 10 години да се купува тука от дошовци и мошовци, ще е привлекателно и актуално, за разлика от тая грешка на природата дето са изср***ли жълтите.Поредният дизайн еднодневка в стил жабешката Корола и Авенсис 1.
  • #19
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    решетката е много малка
  • #18
    11 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Уродливо грозна кола. Разбира се от Тойота.
  • #17
    18 rate up comment 9 rate down comment
    doc ( преди 10 години )
    10000 puti yaris,otkolkoto smotano vw polo,fiesta,fabia i tem podobni nedorazumeniya!A malkite galfoni da ne zabravyat,4e e bila kola na godinata!
  • #16
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ех, доживях да видя с очите си някой да се мъчи да сравнява Ярис с Фабия. То хубаво всеки си хвали собственото магаре, но точно пък да сравняваш магарето с кон е малко прекалено. А какво те чака с Фабията, само ти ще разбереш. Само се моля за теб да не си си взел от новата гама двигатели ТСИ или ТДИ. Там си здраво с двата крака. Ако е от старите им атмосферни, грижите ти ще са по-малки.
  • #15
    17 rate up comment 6 rate down comment
    до тоя с фабията ( преди 10 години )
    Просто незнаеш какво те чака с новата фабия. Да ти е честита. А яриса и айгото са най-здравите автомобили в своите класове. Невероятно здрави и непретенциозни автомобили.