IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя най-специалния RS7

Моделът е по-скъп от спортния флагман R8

Audi представя най-специалния RS7

Компанията Audi ще покаже на предстоящия автомобилен салон в Ню Йорк специална модификация на седана си RS7. Тя носи името Dynamic Edition и демонстрира възможностите за персонализация на машината.

Audi представя RS7 по-скъпо от R8
Любопитното е, че Audi RS7 Dynamic Edition, което ще се предлага на северноамериканския пазар през лятото на 2014 г., е по-скъпо от спортния флагман на германския производител R8. „Горещият“ седан е оценен от създателите му на 146 045 щатски долара.

За тази сума клиентът получава в добавка към стандартната версия преден сплитер, заден дифузьор и преден капак от карбон. Също така и спортна изпускателна система, червени спирачни механизми и 21-цолови джанти от лека сплав. В интериора са включени седалки с черна кожа Valcona и елементи от въглеродни нишки.

Освен това от Audi са оборудвали машината с активно въздушно окачване с 3-степени на регулиране, система Audi Drive Select и спортен заден диференциал.

Новата версия се задвижва от познатия 4.0-литров туин-турбо V8 мотор с мощност 567 к.с. Той позволява на RS7 Dynamic Edition да ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 3.7 секунди.
 
Снимки: Audi

 

Тагове: audi rs7 dynamic edition
0 от 500
  • #27
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Бора до Пора ( преди 10 години )
    Уникално красив!! Браво!!Поре, красив да, но УНИКАЛНО определено НЕ, като се има предвид, че както вече някой е отбелязал по-долу, преилича на всички А3, 4, 5, 6, 8!
  • #26
    15 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дошо в големите градове на САЩ в момента тече промоция: Купуваш тревокосачка и ти подаряват Сивик като бонус.
  • #25
    14 rate up comment 9 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Уникално красив!! Браво!!
  • #24
    14 rate up comment 10 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Не бе Дошо, пак обърка статиите, тука става въпрос за Ауди, не за Тойота, която всички знаят, че всеки месец е пациент на сервизите. Естествено, че никой няма да даде 150К за Тойота. Но тука става въпрос за Ауди, така, всичко е в реда на нещата.
  • #23
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това е най-готиното Ауди след модела R8.
  • #22
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нев,какво си си харесал ???
  • #21
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    имам един въпросзащо като има статия за TOYOTA,AUDI се излива толкова злоба
  • #20
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    грешни са ти изводитеповечето злобеят за това че гроздето е кисело аз нямам възможност да си я купя но пък немога на хубавото да кажа лошо
  • #19
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Нев ( преди 10 години )
    нев,ти каква кола караш....сигурен съм че е по окалпазена от това или ти изобщо нищо не караш а само злобееш"Не че не мога да си позволя Ауди, може би не точно тази, но съм се спрял на друга марка, която към момента на закупуването от салона струваше 60 + хил. лева. Колкото до задницата на РС7, сравнението с умрялата скумрия бе на една приятелка, а не мое, която инъче харесва Ауди! Колко до мен, линиите на задната част не се вързва с инъче що годе агресивната предница.
  • #18
    11 rate up comment 10 rate down comment
    ... ( преди 10 години )
    Никъде не съм казал колата дали е страхотна или не, това е въпрос на вкус. Идеята ми беше, че моделите си приличат толкова много, че е доста трудно да ги различиш от пръв поглед и без рулетка.