IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя най-специалния RS7

Моделът е по-скъп от спортния флагман R8

Audi представя най-специалния RS7

Компанията Audi ще покаже на предстоящия автомобилен салон в Ню Йорк специална модификация на седана си RS7. Тя носи името Dynamic Edition и демонстрира възможностите за персонализация на машината.

Audi представя RS7 по-скъпо от R8
Любопитното е, че Audi RS7 Dynamic Edition, което ще се предлага на северноамериканския пазар през лятото на 2014 г., е по-скъпо от спортния флагман на германския производител R8. „Горещият“ седан е оценен от създателите му на 146 045 щатски долара.

За тази сума клиентът получава в добавка към стандартната версия преден сплитер, заден дифузьор и преден капак от карбон. Също така и спортна изпускателна система, червени спирачни механизми и 21-цолови джанти от лека сплав. В интериора са включени седалки с черна кожа Valcona и елементи от въглеродни нишки.

Освен това от Audi са оборудвали машината с активно въздушно окачване с 3-степени на регулиране, система Audi Drive Select и спортен заден диференциал.

Новата версия се задвижва от познатия 4.0-литров туин-турбо V8 мотор с мощност 567 к.с. Той позволява на RS7 Dynamic Edition да ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 3.7 секунди.
 
Снимки: Audi

 

Тагове: audi rs7 dynamic edition
0 от 500
  • #37
    11 rate up comment 13 rate down comment
    123 ( преди 10 години )
    Продажбите на Audi в САЩ се покачват с 11% до 13 001 бр. Фирмата-производител Volkswagen отчита рекордни продажби от 34 месеца насамХахахахаха, виж колко продават бе глупчо и тогава ми приказвай! Рекордни продажби имат завалиите от 13 001 бр. за 34 месеца насам, ахахахаха. Чети:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/21011-mercedes-vodi-pred-bmw-v-amerika/
  • #36
    9 rate up comment 7 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Пише че започвала проверка... собствениците да проверели в колите си дали наистина имало такива панели..., една година е минала нищо такова не е доказано. Това, че някакъв жълт китайски вестник е написал нещо, предизвикало проверка, която не е доказала такова нещо е едно, но факти е друго, коланното окачване може да помогне на Тойота да и оправи возията, но това, че на някакво изложение, на концептуален Голф решили на момента да снижат просвета и използвали подръчни материали не прави окачване.
  • #35
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Асфалта е само при Тойота, че и той не успява да спре шума от калелата в купето, като добавим тропането и лопането на евтините пластмаси, за препоръчване е да караш Тойота с шлемофон а пасажерите могат да общуват само на нямата азбука с жестомимически жестове, защото колкото и силно да говорят, няма да могат да се чуват какво говорят от невъобразимата какафония от шумове в купето.
  • #34
    15 rate up comment 7 rate down comment
    до Педерошо ( преди 10 години )
    ОПА Дошо, ти и *** ще си дадеш за такава кола.
  • #33
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Само чета коментарите на Дошо, който пак се е направил на 5 човека и се чудя този човек като пише глупости вярва ли си че прилича на много хора? Нима си мисли, че всички хора са глуповати като него? Ха ха хаааа. В САЩ Ауди били световно неизвестни!?!?!? Малко като двете ***, които се карали с кондуктора, едната викала моя брат, свитовен шампион пу бокс а другата я покрепила подвиквайки, по-лошо, по-лошо Рипубликански. Че и ти като *** в САЩ Ауди били световно неизвестни ха ха хаааа.
  • #32
    14 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 10 години )
    146 045 щатски долара ще струва, но не разбрах с асфалта или ще се доплаща за него? Ако ВАГ-екстрата асфалт е включена си е направо без пари тази кола....Не разбрах и колко гориво ще харчи? Пак ли ще е 3/100 или по-малко? За маслото няма да питам, защото се знае. За гаранцията също се знае, че е 2 г., като на китайският ми тостер, но нямало да се включва в нея двигател, трансмисия, окачване и електроника...
  • #31
    13 rate up comment 14 rate down comment
    до Дошо ( преди 10 години )
    Дошо пак си сънувал нещо, къде си видял Ауди с асфалт? Да не бъркаш пак с някоя асфалтирана Тойота?
  • #30
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не мисля,че има нормален човек на този свят,който би броил 146 045 щатски долара за този гърбав кит.Ще произведат 10-тина бройки,колкото да се каже,че го има и ще се чудят на кого да ги продават с някаква промоционална цена от 80 000 долара примерно.Тогава може някой да се прилъже,иначе не виждам кой.Още повече,че в САЩ марката аУди е световно неизвестна и почти не се продава.Поне са оптимисти от ВАГ,но няма да им се получи и този път.Очаквам и да заснемат някой негативен рекламен клип.
  • #29
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    имат прилика да никои неможе да отрече,но все пак е една марка при TOYOTA няма прилика но пък всички са еднакво грозни ееее има и модели които само дошо би могъл да си купи
  • #28
    11 rate up comment 10 rate down comment
    ДО СЕЛЯКА ( преди 10 години )
    Дошо в големите градове на САЩ в момента тече промоция: Купуваш тревокосачка и ти подаряват Сивик като бонус.Ти пък от село кога видя големите градове в САЩ, че тръгна да ни обясняваш и какво предлагат по бакалиите?