IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Lexus NX

Моделът дебютира с избор от три задвижващи агрегата

Това е новият Lexus NX

Японският производител на премиум автомобили Lexus представи серийната версия на кросовъра NX. Официалната премиера пред публика ще се състои 20 април в Пекин, а продажбите трябва да стартират по-късно тази година.
Това е новият Lexus NX
Дизайнът на серийния Lexus NX е далеч по-умерен от този, който демонстрира концептуалната версия на модела. Но все пак формите са по-авангардни в сравнение с повечето предложения в този сегмент. Кросовърът е изпълнен според последните дизайнерски тенденции на Lexus, като залага на голяма трапецовидна решетка на радиатора, широки арки на кланиците, LED светлини, хромирани елементи и стандартни джанти с размер 17 инча. Като опция се предлагат колела с размер 18 инча.

Салонът също е типичен за новите модели на Lexus. Материалите са с високо качество, уредите са разположени ергономично, а сред технологиите на борда присъстват система за безжично зареждане, хедъп дисплей, голям информационен дисплей на арматурното табло и др.
Това е новият Lexus NX
При дебюта си на пазара моделът на японската марка ще предлага избор от три задвижващи агрегата. Базовият модел - NX 200, ще разчита на атмосферен двигател, а следващият в гамата - NX 200t, ще се задвижва от новия 2.0-литров турбо двигател. Върховият модел - NX 300h, ще разчита на хибридна технология.

Техническите и динамични показатели на Lexus NX ще станат ясни при премиерата. Стандартното задвижване на първите две версии е към предните колела, а като опция може да бъде поставена система AWD.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus nx
0 от 500
  • #1
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Nev ( преди 10 години )
    "ще се задвижва от новия 2.0-литров турбо двигател с обем 2.0 литра. "E, колко да му е обема на 2.0-литровия турбо двигател- 3 литра ли?