IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep показа своя Renegade

Най-малкият всъдеход на марката използва базата на Fiat 500L

Jeep показа своя Renegade

Jeep показа на автосалона в Женева своя нов базов модел - Renegade. Той е най-малкият в гамата на марката и е построен на една платформа с минивана Fiat 500L.
Jeep показа своя Renegade
Външността на Renegade е вдъхновена от дизайна на по-големия Wrangler, но някои елементи по каросерията препращат към оригиналния Jeep с неговата ръбеста каросерия, седемте вертикални секции на решетката на радиатора и високия пътен просвет. Коефициентът на челно съпротивление при модела е 0.36.

Една от версиите на Renegade - Trailhawk 4x4, ще бъде с подобрени всъдеходни качества, похвалиха се от Jeep. Тази модификация ще получи електронна система за управление на тягата Selec-Terrain с 5 режима на работа и 17-цолови джанти. Всъдеходът е с независимо окачване McPherson на предната ос и независимо отзад.

На различните пазари най-малкият Jeep ще се предлага с 16 различни варианта на силови агрегати, сред които са 4 бензинови мотора MultiAir, два дизела MultiJet II и двигател на газ. В списъка с трансмисии влизат две механични, скоростна кутия DDCT с два съединителя и 9-степенен автомат.

В салона на Renegade влиза мултимедийна система Uconnect с 5- или 6.5-инчов дисплей, Bluetooth, DAB, HD-радио, Sirius, USB и AUX. Традиционният приборен панел е заменен със 7-инчов дисплей. Предвижда се версия с панорамен покрив, а ателието Mopar предлага цяла линия аксесоари - от камера за обратно виждане до багажник на покрива и допълнителни дефлектори на панелите на вратите.

Производството на Jeep Renegade ще бъде съсредоточено в завода на Fiat в италианския град Мелфи, където се сглобява и съплатформеникът му Fiat 500X.

Снимки: Jeep

Тагове: jeep renegade
0 от 500