IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощният Abarth излезе в Женева

Модификацията 695 Biposto разполага със 190 к.с.

Най-мощният Abarth излезе в Женева

Най-мощната улична версия в историята на компанията Abarth направи своя дебют на изложението в Женева. Тя носи името 695 Biposto, базирана е на Fiat 500 и разполага с двигател с мощност 190 к.с.
В Женева видяхме най-мощния Abarth
"Напомпаният" хечбек разчита на 1.4-литров турбо двигател T-Jet и спортна скоростна кутия Bacci Romano. Благодарение на тази комбинация ускорението от 0 до 100 км/ч става за 5.9 секунди, а максималната скорост е 230 км/ч. Теглото на модела е 997 кг, което предлага съотношение мощност към маса от 5.2 кг на конска сила.

За сваляне на теглото инженерите са премахнали задните седалки, които са заменени от титаниева ролбар, увеличаващ устойчивостта на купето. Отстранени са още климатика, фаровете за мъгла, аудиосистемата и електрическата система на прозорците. Предните стъкла са заменени с такива от поликарбонат, а в салона са поставени седалки Sabelt с карбонов каркас и четириточкови предпазни колани.
В Женева видяхме най-мощния Abarth
Моделът също така е получил допълнителни аеродинамични елементи по каросерията от въглеродни нишки, 18-цолови джанти, изпускателна система Akrapovic с титаниеви тръби, регулируеми амортисьори, самоблокиращ се диференциал на предната ос и спирачни механизми Brembo с 305-милиметрови дискове.
В Женева видяхме най-мощния Abarth
Машината ще се предлага с 3 допълнителни пакета, част от които са преден капак от алумний, преден панел от въглеродни нишки и болтове на джантите от титан.

Снимки: Abarth

Тагове: abart 695 biposto
0 от 500