IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито с две врати на Volvo

Шведската компания разкри концепцията Concept Estate

Комбито с две врати на Volvo

Шведската компания Volvo разкри дизайна на концепцията Concept Estate, която ще представи в Женева. Моделът е базиран на Concept Coupe и представлява елегантно комби в стил Shooting brake.
Комбито с две врати на Volvo
Снимка: Volvo

Volvo Concept Estate, който бе загатнат в началото на седмицата, е концептуален модел, за който все още не се знае дали ще се появи в продуктов вариант. Това, както и останалите подробности, ще стане ясно в Женева.

От новите снимки, разпространени от Volvo, се вижда, че колата разполага със силует на спортно комби и две странични врати. Моделът е базиран на Concept Coupe, като е оборудван с LED предни и задни светлини, двойна изпускателна система, атрактивни алуминиеви джанти и огромен стъклен покрив.

Луксозната тема е продължена и в интериора, където виждаме дигитални прибори на таблото, масивна централна конзола, спортни седалки, волан с три спици и контрастиращи цветове.

Информация за задвижването липсва, но спекулациите сочат, че Volvo Concept Estate ще представи нов хибриден агрегат.

Очаквайте подробна информация следващата седмица.

Тагове: volvo concept estate
0 от 500