IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Баш майсторът с Lamborghini в Лондон

Ремонтиран с тиксо Aventador, имащ български регистрационен номер, се появи в нета

Баш майсторът с Lamborghini в Лондон

Баш майсторът с Lamborghini в Лондон
Снимка: Facebook / Аutogespot

Претърпяло инцидент Lamborghini Aventador с български регистрационен номер публикува на своята Facebook страница изданието Аutogespot. Снимките са заснети в Лондон, а причина за популярността им стана изобретателният "ремонт" на автомобила.

Както личи, бялата суперкола е била ударена в предната лява страна, като са засегнати бронята, фара и калника. Ремонтът със скоч определено напомня за майсторлъка на българина, но пък в случая върши работа... Все пак автомобилът може да се движи, поне до сервиз, в който да го поправят професионално.

Във Facebook бързо се появиха забавни коментари, един от които гласи, че номерът на колата трябва да бъде "СК00004" (скоч / самозалепващата лента).

Всички снимки вижте на страницата на Аutogespot

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #20
    2 rate up comment 0 rate down comment
    БМВ М5 ( преди 10 години )
    "Причина за отзоваването е проблем със софтуера на управляващия блок на двигателя. Програмата може да предизвика прегряване и повреди на електронните платки, което води до загуба на мощност и дори угасване на силовия агрегат."Това имат да правят тойота, а порше имат да сменят някакви мизерни крушки само на дългите фарове.Или ти го повтаряш защото си мислиш че целия фар изпада ? АХАХАА Смятай на какво ниво си самоИ не с това не исакм да кажа че тойота не са добри, а че винаги има проблеми.
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    БМВ М5 ( преди 10 години )
    Колко фара са изпаднали на "Строше" бе дечко ?Това че може не значи че изпадат..То и тойота викнаха 2 милиона защото МОЖЕ да стане, а не че ще стане, така че не пиши каквото на тебе ти изнася.С тая разлика че тойота викна 2 милиона приуса, а порше 100тина хиляди джипа.Като пораснеш дано се осъзнаеш
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ПРИЕМЧИКА ( преди 10 години )
    може българина да излезе от България, ама българията от българина не. Даже царвула е паркирал на забранено за паркиране место.
  • #17
    6 rate up comment 4 rate down comment
    ko4 ( преди 10 години )
    Tой явно така си я кара,колата харесва му!На негово място и един ден не бих я карал така. Щом имаш пари да и плащаш данъците и застраховките,поне.
  • #16
    4 rate up comment 4 rate down comment
    нововнос ( преди 10 години )
    С бързо търсене в нета се намира бронята за 4 хиляди евро. Значи ако някой си търси сериозно може да я намери и за 2-3. Плюз това ако няма пари за оригинална винаги могат да му направят по поръчка - има доста работилници. За фара ше е кофти щото май няма много варианти. Няма да е по-малко от 4-5 хиляди евро фара и той. Бе едно 10 хиляди евро като нищо ще струва ремонта.
  • #15
    29 rate up comment 5 rate down comment
    нищо не разбиращ ( преди 10 години )
    А бе хора...Защо започнахте с това дали е бай *** или не?Вие сте толкова комплексирани,че нямам думи.Може някои да го е ударил докато колата е била паркирана и да е закрепил бронята за да не се влачи...Какъв е проблемът?Ако беше някой Голф нямаше да има никакви проблеми.Стегнете се малко-иначе ще се удавите в собствената си злоба!!!
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    По темата имам да кажа само следното:Апхахахахафф :)
  • #13
    0 rate up comment 24 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 10 години )
    Възможно да е руски, ако беше софийски, щяхме поне да сме чували за тази кола.
  • #12
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Дон Цеци ( преди 10 години )
    Ей така на пръв поглед като гледам ремонта е 20 000 - 50 000 лева с боята! Въпроса е по каско, по гражданска или от собствения джоб!
  • #11
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дори само по вида на шрифта се разбира, че е български. А за тия дето не го разбират и така най-отдолу има линк с още снимки на които ясно личи надписа BG в синьото поле на табелата.