IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche Exclusive представи свое 911 Turbo

Уникалната модификация не е само за пазара на Китай

Porsche Exclusive представи свое 911 Turbo

Компанията Porsche Exclusive, която се занимава с разработката на уникално оборудване, представи своя версия на новото поколение 911 Turbo. Моделът разполага с уникални визуални промени, като разчита на серийното си задвижване.
Porsche Exclusive представи свое 911 Turbo
През последните години специалните версии, които пускат автомобилните компании, обикновено са предназначени за необятния пазар на Китай. При 911 Turbo от Porsche Exclusive това не е така. Моделът ще бъде наличен както в Европа, така и в САЩ.

Основната промяна спрямо стандартния 911 Turbo се изразява в новия екстериорен цвят. Той е златист, като се нарича Lime Gold Metallic. Нови са и задните фарове, както и джантите, имащи 5 спици.

Интериорът е преработен в унисон с екстериора, като залага на двуцветна тапицерия, съчетаваща златист и кафеникав цвят. Използваните тапицерии са кожа и алкантара, с които са покрити както седалките, така и волана, тавана, таблото и пода.

Промени по задвижването на 911 Turbo не са правени. Автомобилът използва познатия от новото поколение на модела 3.8-литров двигател с шест цилиндъра. Той доставя 520 к.с. и 710 Нм, които ускоряват специалната кола от място до 100 км/час за 3.2 сек. Максималната скорост на движение е 315 км/час.

Информация за цената на модела все още не е разпространена.

Снимки: Porsche

0 от 500