IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Chrysler C200

В Европа моделът ще се предлага като Lancia Flavia

Първи снимки на новия Chrysler C200

Първите официални снимки на новото поколение на седана със средни размери Chrysler C200 бяха публикувани в интернет благодарение на сайта Jalopink. Дебютът на модела ще се състои през следващата седмица на автосалона в Детройт.
Първи снимки на новия Chrysler C200
В Европа автомобилът ще се продава под името Lancia Flavia. Засега обаче има информация само за американския модел, като снимките са на неговата S-версия. Тя прави впечатление с удължените фарове, хромираните елементи на предната броня и на решетката на радиатора, както и със светодиодите в предните и задни светлини.

В основата на модела стои платформата на концерна Fiat - CUSW, която е използвана за Alfa Romeo Giulietta, Dodge Dart и Jeep Cherokee. Новият Chrysler C200 ще се предлага с 2.4-литров бензинов двигател TigerShark, развиващ 186 к.с. и 234 Нм въртящ момент, както и с 3.6-литров Pentastar V6 с 300 к.с. и 354 Нм.

Още в базовото оборудване на модела е включена 9-степенна автоматична скоростна кутия с възможност за ръчно сменяне на предавките. Трансмисията е получила "иновативна система за задвижване на четирите колела", която може автоматично да предава 100% от въртящия момент към предните колела.

Според информацията най-икономичният Chrysler 200 ще изразходва 6.7 л/100 км при движение в извънградски условия. Цените на седана в САЩ стартират от 21 700 долара, като в тях не се включва сумата за доставката от дилъра.

Снимкa: Chrysler
 

Тагове: chrysler c200
0 от 500