IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Captur с емблемата на Samsung получи 5000 поръчки

Renault Samsung Motors стартира продажбите на модела в Южна Корея

Captur с емблемата на Samsung получи 5000 поръчки


Captur с емблемата на Samsung получи 5000 поръчки
Една от водещите автомобилни компании в Южна Корея - Renault Samsung Motors, пусна на пазара своя нов модел QM3. Автомобилът, който е брат близнак на европейския Renault Captur, направи силен старт още при пазарната премиера, като до момента е реализирал над 5000 поръчки, съобщават компанията.

Samsung QM3 стъпи на пазара в Южна Корея на 20 ноември, като за само 7 минути образува лист с над 1000 клиента. В периода до днес поръчките за модела са достигнали над 5000, съобщават от Renault Samsung Motors.

Премиерата на QM3 пред публика се състоя през месец март на изложението в Сеул, където бе избран за най-добър модел на автосалона. Возилото е позиционирано под по-големия Samsung QM5 (брат близнак на Renault Koleos), като се цели в младите клиенти, търсещи алтернатива на обичайните автомобили от B-сегмента.

Южнокорейският Captur се предлага с 1.5-литровия дизелов двигател на Renault във версия с 90 к.с., който се куплира с автоматична DCT трансмисия с два съединителя и 6 степени. Цените стартират от 21 265 долара, а първите доставки ще бъдат осъществени в средата на този месец.

Снимка: Renault Samsung Motors

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ама и Кучеядците ли карали дизелаци?Въх незнаех.Щот другите корейски коли дизелите им са от палеозоя,особенно тези на Шевролет.