IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си

Ексцентрикът закопа Bentley Flying Spur на стойност 400 000 евро

Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си

Бразилският бизнесмен Чикуиньо Скарпа, известен със своите ексцентрични постъпки, погреба Bentley Flying Spur, което се надява да кара след смъртта си, съобщава The Daily Mail. И уточнява, че цената на луксозната лимузина е 400 000 евро.
Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си
Идеята на Скарпа, който сам се нарича Граф Скарпа, дошла, след като гледал филм за египетските фараони. Те погребвали своите съкровища, за да могат да им се наслаждават в отвъдното.
Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си
„Реших да повторя древните египетски владетели и затова ще погреба своя любим автомобил в градината на дома си. Ще погреба съкровището си в моя дворец”, написа Скарпа в страницата си във Facebook в петък, а заравянето на лимузината е станало ден по-късно. Бизнесменът дори публикува снимки, на които сам копае гроба на луксозния автомобил.
Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си
Скарпа е една от най-противоречивите личности в Бразилия. Той е бил обвиняван от властите в укриване на данъци и корупция, но не е лежал в затвора. Богатството си наследява от своя баща – италианския бизнесмен Франческо Скарпа, занимавал се с производство на бира и минна промишленост.
Бразилец погреба лимузина, за да я кара след смъртта си
Една от най-екстравагантните покупки на бизнесмена е бялото му какаду, което той нарича своя дъщеря и с което почти никога не се разделя. Цената на рядката птица е $20 000, като все още не е ясно дали Скарпа ще иска да вземе и нея в отвъдното.

Снимки: Facebook
 

Тагове: bentley flying spur
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Знам че си едногънков, но въпроса бе защо не ги заравят за отвъдното? Именно защото като живи са си късали нервите. Щом като 5 милиона клиенти на Тойота осъдиха компанията и тя им плати милиарди долари в извънсъдебни споразумения. Това е достатъчно по въпроса защо не искат скапаните Тойоти на оня свят.
  • #6
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дошо знаеш ли защо собствениците на Тойота не си погребват Тойотите? За да не си късат нервите и на оня свят с *** на Тойота. Човека съвсем ясно е написал "ще погреба своя любим автомобил в градината на дома си. Ще погреба съкровището си в моя дворец" смятам милионера е карал доста скъпи коли и щом тази е съкровището му можеш да се опиташ да си представиш какво удоволствие получаваш от този автомобил. Но естествено само ще си представяш и никога няма да разбереш.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Izglejda i za narkotici otdelq seriozni sumi...
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    . ( преди 10 години )
    Какадуто струва 2000лв
  • #3
    20 rate up comment 0 rate down comment
    ??? ( преди 10 години )
    "Луди хора...луди, луди хора"...
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    "Цената на рядката птица е $20 000, като все още не е ясно дали Скарпа ще иска да вземе и нея в отвъдното." xaaaxxaxaaxxaaxxa mnogo dobro!
  • #1
    22 rate up comment 1 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Ето един човек , който е занесал нещо на "онзи свят"...