IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M4 се появи изненадващо

Колата ще бъде представена официално във Франкфурт (Нови снимки)

BMW M4 се появи изненадващо

BMW M4 се появи изненадващо
BMW публикува първите официални снимки на концепцията M4 Coupe. Въпреки че още не е потвърдено официално, се очаква наследникът на M3 да разполага с 3.0-литров шестцилиндров редови двигател, генериращ мощност от 450 к.с. 

От официалните снимки се забелязва новия оптичен пакет, с който е оборудвана колата. Огромните отвори в предната броня са комбинирани с карбонов лип спойлер, предните калници са вентилирани, а отзад са вградени задължителните от E46 M3 насам четири изпускателни тръби.
BMW M4 се появи изненадващо
Моделът от снимките разкрива още няколко подробности около колата. Тя ще има издут преден капак и ще се предлага с характерния златист цвят, който набра голяма популярност при модификацията Е46.

Интересното е, че седанът, който запазва името M3, няма да се задвижва от същия двигател. Очаква се той да продължи да използва V8, като мощността му ще бъде сходна с тази на Coupe-то. Спекулира се още, че версията с четири врати ще се предлага и с xDrive система за двойно предаване, докато двувратото M4 ще е ексклузивно със задно.

Двигателите ще бъдат комбинирани с 6-степенна механична трансмисия и 7-степенен автоматик, като и двете ще са съобразени със спортните амбиции на колата.

Премиерата на модела е насрочена за днес на изложението за екзотични автомобили в Пебъл Бийч, Калифорния. Официалното представяне пред публика ще се състои в средата на следващия месец, когато отваря врати изложението във Франкфурт.
BMW M4 се появи изненадващо
Снимки: Bimmerpost

Тагове: bmw m3 bmw m4 coupe
0 от 500
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    anonimen ( преди 10 години )
    abe duhaytovtsi ako nerazbirate ot koli po ne komentiraite.kolata prosto e perfektna.kato gladni lisitsi ste
  • #23
    8 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 10 години )
    Русняците спряха Зилове-те преди 20 години !БМВ почнаха да правят Зило-ве сега...?!?Перке ....?!?Крокозаври,дебели,тежки,огромни и грозни...?!?Оправих им М6 ,да стане отново БМВ от познатите легендарни години с трепет от изгледа и радост от вълшебството на приказния дизайн-вижте при БМВ М6 .Сега пък този авто-завър от "Джурасик Парк"...?!?...-изморих се бе.....камион след камион....?!?връщам ви отново в годините на приказния дизайн с истинско М4 :http://imageshack.us/photo/my-images/543/tkb9.jpg/
  • #22
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Sheldon ( преди 10 години )
    Също така има и разлика в предния капак, тавана, с 2 врати и вратите са различни, огледалата, задницата е напълно променена, бъбреците, дори и фаровете и стоповете са различни.
  • #21
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 10 години )
    Хубаво е БМВ-то, но не виждам промени, освен по долната маска и спойлера, така,че вече сме го виждали, има го и в нашите представителни магазини в България.
  • #20
    4 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 10 години )
    Малко са 10 години. Айде да кажем, след 25 години може да изпадне нещо за 1000 лева.
  • #19
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Фирмата има пълна цветова гама, като не ви харесва златисто вземете което ви харесва....А ДА ! Вие едва ли ще си купите такова в близките 10 год...тогава за какво се пънете?
  • #18
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Е да де - на тия снимки поприкриха китайската пагода на предния капак. Но тя пак си е там в чест на основните бъдещи клиенти - к и т а й ц и т е! Хаха ха
  • #17
    12 rate up comment 4 rate down comment
    лимонад ( преди 10 години )
    айдее, да става по бързо на 10 години, че да може да си го купим и ние, да си му сложим газовата и да заприлича на автомоби.
  • #16
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Sheldon ( преди 10 години )
    Дизайнерите на това чудо са наистина болни мозъци :D Досега бях влюбен в М3 Е92, но набързо го разлюбих. Честито на печелившите!
  • #15
    14 rate up comment 5 rate down comment
    LEX ( преди 10 години )
    Вие си мислите, че основния пазар е Китай, но след 1-2 месеца ще плъзнат из София, 100%!!! Никога не бих причинил подобно нещо на тази кола, не заслужава да се движи по БГ пътищата! Иначе е уникално, ако ще и в розово да е, защо не тигрово??? Каквото и да е си остава кола "ЕДИН ПЪТ"!!!!