IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новата Alfa Romeo Giulia

Наследникът на модела 159 ще се появи и във версия с 300 к.с.

Това е новата Alfa Romeo Giulia

Първата снимка на Alfa Romeo Giulia, която трябва да замени модела 159, се появи в интернет изданието Autocar. Според информацията автомобилът ще излезе в няколко версии, като сред тях ще има и модификация Cloverleaf (на снимката). Тя ще разполага с мощност от 300 к.с. и ще трябва да се конкурира с BMW 3-Series.
Това е новата Alfa Romeo Giulia
Изданието дори публикува цените на модела, които са посочени в британски паунди – 22 000. Giulia трябва да се появи на пазара догодина, като ще бъде първата крачка в опита да италианците да върнат славата на марката. Тя ще трябва да продължи дизайнерския стил, започнат от MiTo и продължен от Giulietta.

Изданието твърди, че въпреки слуховете и надеждите на мнозина фенове на марката, автомобилът няма да бъде със задно предаване. Новата Giulia ще използва удължената платформа на Giulietta, на която предстои да бъде построен и кросоувър. В началото бъдещият модел ще се предлага само като седан, но след това ще излезе и във версия Sportwagon.

Що се касае до двигателите, те ще бъдат взети от FIAT и ще разчитат на технологията MultiAir. Базовият двигател за  Giullietta ще бъде 1.4-литров турбо с мощност 118 или 168 к.с. Следва 1.75-литров агрегат с мощност 200 к.с. от Brera. Дизелите ще бъдат от серията JTDm и ще разчитат на мощност 104 и 200 к.с.

Най-високата модификация Cloverleaf ще получи 3.3-литров Pentastar V6 с мощност 300 к.с. Тази версия ще се предлага и със система за задвижване и на четирите колела.

Снимка: Autocar
 

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не със шкода 150Л съм. :) Хейтвай баце само това ти остана в твоя мизерен живот, което да те радва. Няма пък сега да ти преча :)
  • #23
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ти с твоя мускал или жигулатор за рейсар ли се мислиш или ся си се издигнал и с е46 дизеларка и си станал рали шампион. Отиди го снимай бмв-то и го качи в фб да получиш 5 лайак че да се успокоиш че не си само ти заблудения.
  • #22
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чета ви комплексари и гледам как плюете задното. Да гроздето е кисело но тайничко си мечтаете за премиум автомобил със задвижване към които всички се стремят ама малко успяват да си го позволят. Дори шефа на Фиат иска да направи всички алфи със задно за да може да ги вкара в премиум сегмента но за българския *** с рено, форд или опел предното е най-спортното, най-елитното единствено и защото само това може да си позволи. Какви занасяния какви глупости, новите коли има системи за стабилност.
  • #21
    9 rate up comment 0 rate down comment
    hawkeye ( преди 10 години )
    мммда старата Шкода на баща ми 105Л и тя е със задно, дали е спортен автомобил? Единствената кола, която съм карал със задно и едва 36 к.с. ама как занасяше на завоите по планинските пътища.
  • #20
    13 rate up comment 0 rate down comment
    VTEC ( преди 10 години )
    Поредният шедьовър на Алфа. Въпреки, че 159 гледаше доста по-злобно с предните си фарове. Но пък и тази си има собствен чар.
  • #19
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това на снимката вече е друга бира! С осанка и мощност на Ауди ще прави другите на пътя луди!
  • #18
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Поредния заблуден с бмв. Така като те гледам какъв специалист май най бързия автомобил който си карал е беларуса от ТКЗ то. Чувал той за спорно усещане и поведения. И тръгнал да упреква най-добрите коли с предно предаване пхахаха
  • #17
    8 rate up comment 18 rate down comment
    bmw e60 ( преди 10 години )
    Пич моето БМВ няма нищо общо с това което говоря. Ако си сравняваш най-бързите коли с предно не ги сравнявай с моето БМВ ами с най-бързите коли със задно. Моето БМВ не го смятам въобще за спортна кола, за разлика от тебе за който 20 годишния Меган от село е космически кораб с неподозирани възможности. И когато става въпрос за спортна кола е важно усещането при шофиране и кефа който изпитваш а не че е 0,1 сек по бързо. Това нещо не се постига с евтини Рена и Фордове.
  • #16
    9 rate up comment 1 rate down comment
    orpheus ( преди 10 години )
    не се залъвайте колата няма да изглежда така ще е много по красива ;), не може да исакрат модел който е по грозен от предишния той за това Маркионе забави появяването на модела ...!!
  • #15
    2 rate up comment 18 rate down comment
    bmw e60 ( преди 10 години )
    И никоя от колите които изброи Нисан GT-R, Порше Турбо и Турбо S, Ламборжини Галярдо и Авентадор, Ферари FF и мн. други!Няма версия с предно, това трябва да те наведе на мисълта, че ако ти пробутат алфа с предно ще е същия *** като останалите фиати.