IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati с нов дизайн

Първият модел от новата линия ще бъде GranTurismo

Maserati с нов дизайн

Maserati ще представи нов дизайнерски език с дебюта на новите модели GranTurismo и GranCabrio, съобщава специализираното издание Edmunds.com.
Maserati с нов дизайн
Според вътрешен източник следващото поколение на Gran Turismo ще бъде първият модел от новата линия на компанията, като вече ще предлага 2+2 места, за разлика от сегашната класическа концепция с цяла задна седалка.

Причината за въвеждането на такава промяна е появилия се наскоро модел – Ghibli, който има почти идентични размери като GranTurismo и дизайнерите трябва да направят нещо, за да ги оразличат.

Същият източник споделя пред Edmunds, че Maserati обмисля чисто нов спортен автомобил с две места. Италианците се надяват всички тези промени, както и премиерата на Ghibli да им помогне да увеличат продажбите си до 50 000 автомобила годишно до 2015 г. За сравнение в момента компанията пласира по едва 7000 единици.

Снимка: Maserati

0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Човек с вкус ( преди 11 години )
    Един истински спортен автомобил,който само Италианец може да направи.
  • #2
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Прометей ( преди 11 години )
    Как 50000 единици до 2015 виее???! Все пак зад Мазерати стои корифеят на автоиндустрията н.в.Серджо Маркионе. Предполагам, че са искали да кажат 120000 продажби годишно още от 2014г. Прогнозите му за неколкократен ръст в продажбите на Алфа и Ланча вече се случиха, очакваме скоро и в Мазерати.
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Лего ( преди 11 години )
    За нас Мазерати от Лего последен модел