IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan превръща Duster в Terrano

Моделът трябва да се появи още тази година

Nissan превръща Duster в Terrano

Компанията Nissan планира да възроди модела Terrano до края на настоящата година, съобщава Autocar India. Новият кросовър ще има брат-близнак и това ще бъде Duster, който в различни държави се продава под марките Renault и Dacia (на снимката).
Nissan превръща Duster в Terrano
По предварителна информация, външността на новия Terrano ще бъде в духа на друг модел на Nissan - X-Trail. Платформата и редица компоненти, както и салона, ще бъдат заети от Duster, но ще има разлики в дизайна. Бъдещият Terrano ще се отличава по броните, решетката на радиатора и светлините.

Ще има и разлика в цените - новият Nissan Terarano ще бъде с около $1000 по-скъп от Duster. Моделът ще се произвежда в завода на Renault-Nissan в Индия, като все още не е ясно в кои други държави ще се предлага.

Самият Duster също трябва да претърпи промяна до края на година. При обновяването си моделът ще получи и нов бензинов турбо-мотор с обем 1.2 литра и мощност 115 к.с.

Снимка: Dacia

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Единствено дизайна е дело на Дачия.Всичко останало е на Нисан най-вече,като платформа и двигатели(бензиновите) и на Рено - пластмаси,оборудване,части и дизелите.
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до: GTE ( преди 10 години )
    Що бе,да си купиш Тиган/Тигуан по-голям кеф ли е?Или за теб кефа се свежда до това да киснеш по сервизите и да си плащаш като поп,като преди това си взел подобието на кола за двойна цена!Дъстера е на базата на Нисан.Не Нисан ще копират нещо,а то вече е прекопирано от тях.
  • #6
    5 rate up comment 4 rate down comment
    GTE ( преди 10 години )
    Да, в Германия се купува и се карат максимум 3 години. Да не се заблуздаваме. Това не е кола, която ще ти легне на сърце. Взимаш, изцездав, за да си свършиш работа и хвърляш. Хората не взимат такива коли за експлоатация с кеф, а за нещо за което зидаря ползва мастара.
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Джипката е фасонлийска, вътре е пооправиха малко първите версии бяха с ужасно евтини на вид пластмаси, но ги пооправиха, а цената няма аналог.
  • #4
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дъстър е бюджетна джипка.Не може да се търси лукс и много екстри в него,но като цена и качество е направо трепач.Автомобил,който да ти върши работа или за служебен е просто перфектен.Сравнително здрав и надежден според познати,които го имат или са го карали.В Германия е много продаван модел и изобщо на Дачия моделите са доста добре купувани в тази държава.Не вярвам германците да са толкова прости,че да си купуват такива коли.Те са прагматици и купуват продукт с добро качество и цена.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 10 години )
    fsb, аз съм карал Duster. Не е лоша кола като се вземе предвид цената и. Като управление е ок, иначе отвсякъде си личи, че е евтина кола - кофти обезшумяване, кофти интериор като материали и дизайн, някои ергономични недостатъци и слабо оборудване. Иначе 1.5 двигателя е икономичен и колата не е тромава с него, управлението е приятно и е сравнително обширна. Абе зависи кой какво търси.
  • #2
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Башебалугазе ( преди 10 години )
    Тотални пръчки!
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    fsb ( преди 10 години )
    карал ли ги е някой тея дъстери, как са?