IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

0-259 км/час на борда на Golf GTI

Вижте на какво е способна версията Performance (Видео)

0-259 км/час на борда на Golf GTI

Немското издание Sport Auto изпробва динамичните възможности на новото поколение Golf GTI в най-мощната му версия - Performance.

Редакторите на изданието проверяват ускорението на модела от 0 до максималната му скорост. Според официалната информация тя трябва да е 250 км/час, но при опитът на Sport Auto стрелката на скоростомера достига 259 км/час. Това става за около 49 секунди.



Припомняме, че за първи път в историята на Golf GTI се предлагат две разновидности на мощността. Първата, която е стандартна, предлага 220 к.с., а при втората - GTI Performance, мощността достига 230 к.с. И в двата случая двигателят е 2.0-литров TSI и разполага с 350 Нм.

Стандартната версия - GTI, е способна да ускори от място до 100 км/час за 6.5 секунди, а при GTI Performance ускорението изисква с 0.1 сек. по-малко.

Още за седмото поколение Golf GTI

0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ako ne ti haresvat tiq sedalki ima i drugi be moje da se izbira mejdu 3 razli4ni.
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    якоо
  • #19
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Тома ( преди 10 години )
    Фотошоп ли е това или с дрелката се вдига някаква стрелка...ха ха ха
  • #18
    5 rate up comment 6 rate down comment
    crus ( преди 10 години )
    Абе нещо за 1 сек до 60 ?!?!?Б*хти грозната тапицерия има тоя гоуф
  • #17
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Абе какви шумове бе момчета? Шумът в клипа е най-малкият мотор. И аз се замислих дали е истински теста. Първо свети лампата на ESP-то. Тази кола на старт с предно предаване и тази мощност така ще върти, че камерата няма да може да фокусира до включване на 2-ра предавка. Теста е правен най-вероятно на валове, защото има типичен шум от допир на гума върху нещо, а това няма как да стане, ако е на крик. Само не разбрах защо я тестват на валове? Явно да покажат скоростта от 259 км/ч.
  • #16
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ами, тропа и е нормално! Вие как искате- да не тропа и да не трака? Има механичен елемент- има ШУМ!!! Това си е класически газоразпределителен механизъм и работата му се чува добре... Ако искаш да не го чуваш има двигатели с електромагнитни клапани и не се чуват, защото няма кое да СЪЗДАДЕ звука. Даже немските коли ОПЕЛ ги използват в някой от моделите си! Ама са неприятни за споменаване под статия за "ФОЛК с ВАГИНИ те" макар, че до 2 години и те ще имат такива! Тогава ще ги хвалиме ГЕРМАНЦИТЕ!
  • #15
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Абе нормално ли е за тоя двигател да тропа като дизел ?Пак казвам - Това е Фолксваген - нормално е да тропа не само като Фолксваген ами като всичко каквото се сетиш.
  • #14
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    На 40 сек. от клипа се чува притропване при смяната на скоростите..., това превъртнане на гуми ли е ? Не бе пич, това е Фолксваген
  • #13
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    А някой видя ли седалките какви са? Пак са ги облекли в карирано родопско одеяло. Направо щях да падна, като го видях това. Точно този тип седалки ги имаше в Гоуф 1 на времето. Значи при Гоуфовете нищо не е променени от 30 г. Все същите ВАГонетки са. А мигащата червена лампа за несложен колан е достатъчно доказателство, че колата не се движи. Да не говорим, че камерата за миг не трепна, а би трябвало при подобни скорости. Дори на място, тази лагерна *** е прекалено шумна...
  • #12
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Трака, хлопа, бръмчи и то вдигнат на крик този Гоуф. Представям си каква трагедия ще е ако се движеше на път.Не ми е ясно само защо толкова евтини реклами си правят ВАГонетките. На всеки поне малко разбиращ човек е ясно, че видеото е пълна измама, защото колата не се движи.