IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Качиха Дженсън Бътън на Лада

Пилотът от Формула 1 дава уроци по безопасност на пътя с руското возило

Качиха Дженсън Бътън на Лада

Пилотът на тима от Формула 1 - McLaren, Дженсън Бътън показа, че няма проблем да управлява какъвто и да е автомобил. Англичанинът бе специален гост на мероприятие, свързано с безопасното управление, което е организирано от спонсора на тима му Vodfone.
Качиха Дженсън Бътън на Лада
На специален полигон край Шамбек, световният шампион във Формула 1 от 2009 г. показа как се управлява Mercedes-Benz SL63 AMG, с който на висока скорост премина препятствията по трасето, сред които имаше специален участък, симулиращ дъжд.
Качиха Дженсън Бътън на Лада
Качиха Дженсън Бътън на Лада
След това домакините се опитаха "да изненадат" пилота, като го сложиха зад волана на легендарната руска Лада 1500. Бътън обаче изобщо не трепна, а се справи отлично и зад волана на това соцвозило. Като дори в края на шоуто участва в състезание срещу унгарски пилот.
Качиха Дженсън Бътън на Лада
Качиха Дженсън Бътън на Лада
Снимки: Kepek.origo.hu

0 от 500
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Pif ( преди 11 години )
    Цели 10 минути търсих къде е този Шамбек.Zsambek Унгария
  • #17
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Дженсън Бътън ( преди 11 години )
    Кой е казал нещо за Хонда?Аз допир с тази марка нямам.Карал съм Фолксваген и сега като се качих на Ладата си пролича кой е по-добрия автомобил.Фолксвагена е една идея по-добра кола.Ако така продължават германците ще надминат Волга!
  • #16
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Рон Денис: ( преди 11 години )
    Дженсъне, мисля да подпиша с АвтоВаз за доставчик на мотори от 2014Г. Сам виждаш, че двигателя и е перфектен- в България ги карали по 30-40 години- за какви Хонди ми говорите Ди Реста
  • #15
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Дженсън Бътън ( преди 11 години )
    Преди да се кача в Лада мислех, че няма по-гадна кола от Фолксваген, обаче ето, че великите немски инженери са направиули по-добра кола от Ладата.Някой ден може и Волгата да задминат.
  • #14
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    Да, сравнено в България и в чужбина са по малко...защото хората имат пари и си купуват нови коли, не са принудени от обстоятелствата цял живот да карат един и същи дръгел...Били на по 30-40 години...А колко се карат в България? 4/5к км на година? Сега повече, разбира се. Но навремето толкова. А хората правят по 20/30к на година само ходейки по работа.
  • #13
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    "Струва си защото тия коли са "вечни" да си видял западен автомобил на 35-40 години в движение ? а по селата е пълно с лади, който само издевателства са видели в това време и продължават да работят здраво ! няма вече такива истински коли !"Истинско мнение на кон с капаци!Да, пълно е с такива коли, но не по българските улици, ззащото като правило преди 30-40 години такива коли в България почти е нямало.
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Auto Maniac ( преди 11 години )
    организирано от спонсора на *** му Vodfone. нещо нередно има тука .....
  • #11
    12 rate up comment 4 rate down comment
    ладата ( преди 11 години )
    ако се подкара като западна или по-източните коли =е провисне като *** на 5тата година!!! Какви 35-40 години Ви гонят. По селата са 100к километра за това още движат. Иначе за времето и за България по-конкретно са си били бомба/все пак алтернативата е била Москвич/
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Бела жига 1.9TDI ( преди 11 години )
    А тъка да види какво е брутална мощ и скорост !
  • #9
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Карагьоз Пауноперов ( преди 11 години )
    Ей това е най щастливия ден в живота на Бътън, сигурен съм, че след пробното шофиране, ще се запише и след 10г като се пенсионира от Ф1 точно ще му изкарат ладата ! да си я кара със здраве ! за безаварийните е ясно все пак това не е Трошльота а истински мъжки автомобил :)))