IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На село с Ferrari Enzo

Рядката спортна кола доказва, че остава бърза дори по селските пътища (Видео)

На село с Ferrari Enzo

Ferrari Enzo е автомобилен шедьовър, който ще остане в историята като ненадмината за времето си машина. Автомобилът е произведен в малка серия от едва 400 бройки (399 плюс една за папа Йоан Павел II) и е кръстен на името на основателя на компанията - Енцо Ферари.

Всичко това предполага особено отношение към този автомобил, собственик на който явно не може да бъде всеки. Въпреки това обаче се намират и такива шофьори, които изцеждат максимума от своето Enzo. Но не на пистите, за които е конструирана колата, а по селските пътища.



Нямаме идея какво провокира подобно отношение към автомобил като Enzo. Но все пак, колата си има собственик, той отговаря за нея... Важното е, че италианската супермашина доказва, че може да бъде много бърза дори по тези разбити и кални улици.

Клипчето е публикувано в YouTube от потребител на име "TaxTheRich100", в чийто профил присъстват още две подобни видеа, вероятно заснети в същия селски район. Жертвите в тях са Bugatti EB110 SS и Rolls Royce Phantom:




 

0 от 500
  • #29
    5 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 11 години )
    Уауу клипчето с ферарито беше много диво !!! страхотни пируети от вишия пилотаж...шофьорът си го бива а колата е уникална...:)) Ааа и не мисля че е чак толкова голям селянин определно видеото беше режисирано и заснето доста професионално :)) И за разлика от "градските селяни" които се правят на велики и застращават сигурността и живота на много хора по общественните пътища човека прави истиснко шоу без да пречи на никого :)))
  • #28
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Benedict,се пише така.А, Ferrari Enco, ce подарява от признателност и съвсем символично! Когато подариш на човек пистолети(сувенири),или самурайски мечове, не означава, че го караш да си направи сеппуку.....
  • #27
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Бенедикт ( преди 11 години )
    За какъв *** му е на Йоан Павел, Ферари Енцо?!?!?!?
  • #26
    4 rate up comment 2 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Кен Блок на село! Евала на тоя пич, тея коли са за каране а не да седят в гаража на някой мухлясал от пари дъртак.
  • #25
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Badi ( преди 11 години )
    Ostava samu da mu sloji gazova uredba i da go nalepi s lepenki GTI :D
  • #24
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Студио-Х ( преди 11 години )
    Най ми хареса, "НЕМСКИТЕ ИЗЕДНИЦИ".....хем се ядосвам, хем се смея....ама е вярно де! Поправи ми настроението,че бях подпалил,заради статията Peugeot....
  • #23
    4 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Ни видях нищо лошо в пътищата. Спрямо нашите са идеални. Това, че е минал през някоя локва или е въртял гуми в тревата може да уплаши само някой лаик в Аутомедия. Човекът си се забавлява добре и знае как да се отнася с колите си и в същото време профаните да си въобразяват простотии.Най ми хареса видеото с британската марка, на следващо място това с италианската и на покледно с френската, вече собственост на немските изедници.
  • #22
    4 rate up comment 2 rate down comment
    ъм'чи кой друг ( преди 11 години )
    На никой ли не му хрумва, че колите може би не са на този, който ги изтезава така. Не сте ли виждали, какво правят по автомовките, като им оставят някое Ауди или БМВ с над 300кс? Тоя от видеото може да е градинарчето с впечатляващи умения. А и с този лозунг - такс дъ рич - още повече съм сигурен, че се гаври с нечии чужди коли.
  • #21
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Когато, парите са ПОВЕЧЕ от интелекта, резултата е първия клип!!! Все едно да ползваш картина на Rembrandt van Rijn в къщи, за да скриеш пукнатина в стената на гаража......
  • #20
    3 rate up comment 3 rate down comment
    b.b. ( преди 11 години )
    Е това е див селянин. Моля тези, които позват този израз в този форум да видят и запомнят какво значи!