IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar XJ220 по нашенска рецепта

Българите от Overdrive преобразиха рядката британска кола

Jaguar XJ220 по нашенска рецепта

Един от най-бързите и най-редки британски автомобили - легендата Jaguar XJ220, попадна в ръцете на българските специалисти от Overdrive, за да получи нов живот. Спортната кола е оборудвана с нов салон, специално изработени светлини и аеродинамичен бодикит, изграден от карбон.
Jaguar XJ220 по нашенска рецепта
Снимки: Overdrive

Позиционираните в София тунери са използвали за екстериора специален цвят с многослоен перлен ефект "Carrizma". Всички екстериорни лайсни са облечени в карбон, а изпускателната система Akrapovic е с накрайници от въглеродни влакна. Добавени са също така нови джанти - ADV.1, чийто размер отред е 19 инча, а отзад - 20 инча.

Най-голямата промяна обаче е при светлините. Предните са специално изработени за този проект и са оборудвани LED технология. Задните също са LED, като са взети от друг култов автомобил - италианската суперкола Ferrari 599.

В салона промяната също е сериозна. Всички видими компоненти са облечени с висококачествена кожа или алкантара, като са добавени и елементи от карбон. Озвучението е Ground Zero, а самият плеър, който придава допълнителна ретро нотка - McIntosh. 

Още за Jaguar XJ220 четете тук

Тагове: jaguar xj220 overdrive
0 от 500