IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Не, това не е монтаж

Арабин си направи Jeep Wrangler широка база (Видео)

Не, това не е монтаж

Не, това не е монтаж
Снимка: Facebook

Jeep Wrangler, както и много други коли на пазара, се предлагат във версии с къса и дълга база (обикновено разликите са в разстоянието между двете оси). Нито един автомобил обаче не притежава версия "широка база" (ако бъркаме, поправете ни), тъй като това би изисквало увеличаването на широчината на возилото, което само по себе си е трудна задача.

Жител на столицата на Кралство Мароко обаче има такъв автомобил. Той е изграден на базата на Jeep Wrangler и е цели два пъти по-широк от оригинала.

Ако се доверим на твърденията в YouTube и в някои от световните автомобилни издания, то клипчето не е манипулирано, а автомобилът е реален и дори има разрешение за движение по пътищата.

Посочва се, че собственикът на необичайната кола е имал два еднакви Jeep Wrangler в гаражи си. Така той решил да ги обедини в един автомобил. Задачата не била лесна, но в крайна сметка се оказала възможна.

Любопитното е, че използваните коли са Jeep Wrangler къса база, което прави полученото возило колкото дълго, толкова и широко. Е, почти - дължината му е 4223 мм, а широчината - 3750 мм.

Тагове: jeep wrangler
0 от 500