IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Петте най-подходящи автомобила за края на света

Вижте колите, с които руснаците биха посрещнали Апокалипсиса

Петте най-подходящи автомобила за края на света

Макар учените непрекъснато да подчертават, че на 21 декември тази година няма да настъпи краят на света, мнозина са обхванати от апокалиптични настроения. Крият се в мазета и бункери и се запасяват с всевъзможни продукти - от най-необходимите до най-луксозните.

Кой автомобил обаче е най-подходящ, ако прогнозите на маите се окажат истина? Вече ви показахме топ 10 на колите, с които да посрещнеш края на света, а сега в. "Комсомолская правда" предлага своя класация на автомобилите, които са най-подходящи за Апокалипсиса.
Петте най-подходящи автомобила за края на света
На първо място руснаците поставят коравата машина УАЗ. И с право, тъй като всъдеходите УАЗ могат да се ремонтират дори в плевня, здрави са и са високопроходими. Така че заедно с чувала със сухарите и шишето със спирт не е зле да се запасите и с "малко" бензин. И с търпение. . .

Втори в класацията е легендарния Land Rover Defender. Той е като УАЗ, но залага на компоненти от алуминий и е 4 пъти по-скъп. Defender често се определя като крепост на колела, която може да ви спаси дори тогава, когато земята се надига под краката ви.

Третото място е за коренно различен автомобил - Fiat Multipla. Италианското MPV е включено в списъка заради ужасяващия си външен вид, който често му гарантира челно място в класациите на най-грозните коли. Дори и краят на света ще се изплаши, когато го види. А за човека е полезен, тъй като е голям автомобил - 6-местен. Даже тъщата може да се вземе с него, посочват руснаците.

Номер четири е за DeLorean DMC-12, който присъства и предишната класация. Причината за включването му е същата - тази кола може да пътува във времето. Или поне така се твърди в научнофантастичната комедия „Завръщане в бъдещето“, в която колата има главна роля. За да преминеш в бъдещето (или да се върнеш в миналото) се нуждаеш от скорост 88 мили в час, което прави точно 141,6 км/час.

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster е поставен на место номер пет. Ако фаталният край е неизбежен, защо да не настъпи в едно чудесно Lamborghini. Ако пък не настъпи, с подобен автомобил светът е в краката ти. Цената е космическа, но в края на краищата веднъж се живее, пише в. "Комсомолская правда".

Източник: БТА

0 от 500