IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дивата страна на колите Лада

Реклама от 1980 година, предназначена за малките и големи екрани във Великобритания (Видео)

Дивата страна на колите Лада

В днешно време, когато рекламите ни досаждат все повече и повече, ви предлагаме една, която вероятно ще изгледате с интерес.

Това е телевизионна и кино реклама на моделната гама на Лада. Правена е през 1980 година и сравнява възможностите на руската кола с качествата на диви животни като носорог, лешояд, крокодил, газела и дори гепард.

Режисьорите вероятно са искали да внушат, че Лада е здрава като носорог, оцелява като лешояд, повратлива е като гепард, а във водата е истински крокодил - т.е. не ръждясва. Рекламният слоган е: "Жилави коли. Добри цени".



Още по темата - реклама на Лада Нива от Швеция
Как трябва да се кара Лада Нива

Тагове: lada
0 от 500
  • #6
    29 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мерцедеса на соц. возилата беше Волга. А ламарината на Жигула беше като капачка от буркан в сравнение с ламарината на Москвич.
  • #5
    24 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като ги знам и как им гният ламарините, си представям ако ги бяха оставили тънки, както е проекта на Фиат, сигурно щяха да изгниват още в склада на Мототехника, преди щастливеца, който е чакал 10 години да си взиме мечтаната кола.
  • #4
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тц,тц,тц,тц...колко ли са платили братушките да им я направят тази реклама!Иначе за времето си е доста добра,но съм сигурен,че някоя западна фирма им е направила.Колкото до Ладите то те въпреки многото си кусури и проблеми бяха едни от най-добрите соц.возила.Нещо,като Мерцедеса на социалистическата система.Който имаше Лада на времето се смяташе,че е богат,а Москвичите и другите бараки бяха за простолюдието.
  • #3
    14 rate up comment 2 rate down comment
    reventon ( преди 11 години )
    dobreee :D:D
  • #2
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    100кг. идват от,по-дебелите ламарини!
  • #1
    26 rate up comment 13 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Като знам колко нестабилно е Жигули на хлъзгав терен! Руснаците на две места са пипнали проекта на Фиат и на двете са се о*рали. Едното е точно задното окачване, заради което зимно време Лада е трагедия, заради страничното приплъзване на задния мост. Другото е, че са преместили разпределителния вал и са му правили промени, заради което проблемите там са изобилие. И всичко това е струвало още 100 кг. тегло!