IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дивата страна на колите Лада

Реклама от 1980 година, предназначена за малките и големи екрани във Великобритания (Видео)

Дивата страна на колите Лада

В днешно време, когато рекламите ни досаждат все повече и повече, ви предлагаме една, която вероятно ще изгледате с интерес.

Това е телевизионна и кино реклама на моделната гама на Лада. Правена е през 1980 година и сравнява възможностите на руската кола с качествата на диви животни като носорог, лешояд, крокодил, газела и дори гепард.

Режисьорите вероятно са искали да внушат, че Лада е здрава като носорог, оцелява като лешояд, повратлива е като гепард, а във водата е истински крокодил - т.е. не ръждясва. Рекламният слоган е: "Жилави коли. Добри цени".



Още по темата - реклама на Лада Нива от Швеция
Как трябва да се кара Лада Нива

Тагове: lada
0 от 500
  • #36
    2 rate up comment 2 rate down comment
    жига ( преди 11 години )
    Че то и в Англия са с десен волан...а ладата по принцип,се харчеше навсякъде-евтин,здрав автомобил.Имаше завод в Белгия.
  • #35
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Язе ( преди 11 години )
    Виждал ли си от близо Лада и Фиат? Каква е разликата в окачване, двигател...? Още с изявлението, че Лада е чист Фиат ме загуби като читател.
  • #34
    5 rate up comment 4 rate down comment
    аз ( преди 11 години )
    Tough car, tame prices. Яка кола, опитомена цена :)Поне със смяната на маслото на всеки 10-15000 км не се сменява цялата предница, като новите алуминиеви мерцедеси :)
  • #33
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    Едиствената кола на Лада, която наистина върши работа /не го казвам аз, а хора които разбират от това/ е Нива.
  • #32
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Ladadjiya ( преди 11 години )
    Рекаламата е за ЮАР!!!Ако забелязвате Лада-та е с десен волан.А пък за сведение, в момента Лада Нива се ползва с доста авторитет и се кара в ЮАР.
  • #31
    6 rate up comment 6 rate down comment
    russian shit ( преди 11 години )
    Пичове, тва си е чист Фиат, ква жигула, ква лада, тва е фиат от 68-а, 69-та , някъде там...и тая реклама със сигурност са я крали или платили на англичани...руснака 80-та не е знаел значението на думата реклама..
  • #30
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Ra6o ( преди 11 години )
    Lada,volga,moskvi4,ZaZ,trabant,vartburg i 6koda tova be6e nema6 izbor da se kefi6 na avtomobili soca ne dava6e na prostoliudieto samo za tex be6e po odbranite marki avtomobili gram da gi udari.
  • #29
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Качеството на една стока се проверява от времето. Давам три примера на 100 години и повече-Мартини, Кока Кола и Форд. Когато главният дизайнер на "Москвич" решил да смени външния вид на колата, Брежнев го отрязал: Защо? Тя и така се продава! А само "Харли Девидсън" за 10г. има разработени 80 нови модела. На руснаците обичам белогвардейските песни, Висоцки, Маша Разпутина, Юрката Никулилин, Кавказка пленница...Колите им са ***, имал съм всичките.
  • #28
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    бъчо, защо си мислиш, че ладата е по-добра от Голф 1 или Кадет? Бъди сигурен, че един Голф единчка чисто нов, купен от магазина във всяко едно отношение с изклчние може би на возията е бил повече кола от колкото Жигулата.
  • #27
    5 rate up comment 3 rate down comment
    DDD ( преди 11 години )
    Само, че Рекламният слоган е: Здрави коли, добри цени.