IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа мускулесто комби

Моделът Megane GT 220 разчита на дефорсиран двигател от Megane RS

Renault показа мускулесто комби

Renault показа "зареденото" комби Megane, конструирано от Renault Sport, които носи името GT 220. Новият модел разчита на спортно окачване и на дефорсиран двигател от най-бързата кола с предно предаване - хечбека Megane RS.
Renault показа мускулесто комби
За задвижване на комбито отговаря 2.0 литров бензинов турбо-мотор, развиващ 220 к.с. и 340 Нм. Той работи съвместно с 6-степенна механична скоростна кутия. Средният разход на гориво, по показатели от Renault, е 7.3 л/100 км, а нивото на изхвърлени вредни емисии CO2 е равен на 169 гр/км. Засега обаче не се съобщава какво е ускорението на автомобила.

Знае се, обаче че GT 220 е снабден с пренастроено кормилно управление, по-мощни спирачни механизми, спортно окачване и черни 18-инчови джанти и спортни гуми.

На външен вид модификацията може да бъде различена по гланцовите черни елементи, включващи корпусите на огледалата, задния дифузьор, лайсните по бронята и стъклата. Различен е и лостът за скоростната кутия, а в салона на всеки автомобил има специална плочка с неговия индивидуален номер.

Продажбите на лимитирания Megane GT 220 стартират във Франция още този месец. След това комбито ще бъде на разположение на дилърите на марката в 11 европейски държави, а също така и в Япония.
 

0 от 500
  • #19
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не знам какви класации си чел. Виж теста на аутобилд на 100 000км и ще видиш, че Дачия изпреварва доста немски модели, вкл и някои от "премиум" марките по надеждност.
  • #18
    8 rate up comment 1 rate down comment
    bbb ( преди 11 години )
    От доста време двигателите на Рено се слагат на А-класа и на Е-класа ще се слагат скоро. Щом са ги предпочели, значи не са толкова калпави колкото си мислят някои търкалящи гоуфове и алудита и злобеят само!
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Гледай ся за да нему признаят гаранцията има причина това не е някой БГ магазин като отидеш да върнеш дефектна стока и да не тия признаят, това са фирми с имиджи и държат на него и не говоря само за рено ами като цяло ся тоя 100% за една година да го срине го е подложи на еб*си тормоза вярно рейсингова кола е ама и тя има начин на употреба а и точно мерцедес сигурно не са направи ли проучвания и какви ли работи за да установят кой е най добрия двигател за тях в ......
  • #16
    11 rate up comment 1 rate down comment
    До: До долния ( преди 11 години )
    Не, не. Мерцедес ще са. Има и статия тук някъде на сайта че С-Class ще я оборудват с двигател Рено.
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Понеже двигателите на Рено са толкова "скапани", мерцедес ще взима точно от тях двигатели за новите цедки. :)
  • #14
    3 rate up comment 6 rate down comment
    бъчо ( преди 11 години )
    Toa Megan RS още при покупката си е смазан. Преди 3-4 години имаше един пропищял по форумите с неговия RS, дето стопил лагери още първата година и не му признават гаранцията. АБ обаче малко преди това писаха точно за продобни производствени дефекти при Рено. Познай колко е добре да имаш RS в България. Лично аз никога не бих рискувал с Рено в България, след като не ми признават законната гаранция за дефект по тяхна вина.
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ми в такъв случай да сложат двигател от щилка е
  • #12
    3 rate up comment 7 rate down comment
    значи ( преди 11 години )
    брато Рено е доставчик на двигатели. Титлата е на Редбул Рейсинг. Предишните им титли са на Уилиамс и Бенетон. Правят хубави двигатели като този 200кс на Клио атмосферен, но всичко е за сметка на качеството.там е разликата от Хонда примерно.Техните високооборотни двигатели изразходват по-малко гориво и не дават проблеми
  • #11
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ами честно казано не те разбрах и не съдя по ф1 аа и предния меган и той обезценен нали и той беше пълен *** сигурно и клиото е *** има едно хубаво сравнение между а1 куатро и клио рс мммм да и 15 титла спечели рено при конструкторите това че не харесва френските коли ти пречи да се погледне реално на нещата :)
  • #10
    3 rate up comment 12 rate down comment
    опитах се ( преди 11 години )
    да ти обясня нагледно, че французите не могат да конструират качествена машина, като си мислех че ще ме контрираш с победите им в Ф1. Те се дължат на Нюи а не на Рено. Що се отнася до самият меган РС след 5 години ще се обезцени главоломно и ще стои повече време в сервиза и интересното е че никой няма да може да му помогне дори и Гениия Нюи. Сега дано ме разбра