IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Немските инженери прибягнаха до странни решения

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване
Volkswagen Golf е един от символите на немската инженерна мисъл, известен с простите си решения и гениалните резултати. Случаят от днес обаче поставя под въпрос гениалността на инженерите на марката, въпреки че "иновацията" им работи.

Става дума за концепцията на новия Golf GTI, чиито пружини са стегнати с ремъци, за да може колата да стои по-близо до земята, изглеждайки по-спортно. Снимките са разпространени от изданието Vau-max.de.
Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване
Истината е, че това е само концепт, чиято основна цел е да покаже как ще изглежда бъдещата кола. Возилото от снимките не е готово за производство, но въпреки това подобно решение изглежда меко казано несериозно.

Това обаче е нищо, имайки предвид премиерата на Lincoln MKZ concept, който започна да пуши на сцената на автомобилния салон в Детройт.
Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Тагове: volkswagen golf gti
0 от 500
  • #7
    32 rate up comment 10 rate down comment
    ПрофесионалистА ( преди 11 години )
    Естествено, че са стегнали пружините за да стои по-ниско, но това е само за изложението, за щанда.Надявам се да няма толко *** хора, които да си мислят, че това е "инженерно решение за серийно вграждане".Голяма част от новите коли, когато се транспортират от завода са със скоби на пружините, особено по-високите, за да не се лашкат и да не опират в автовоза.
  • #6
    20 rate up comment 29 rate down comment
    до 123 и... ( преди 11 години )
    Странно или не, но VW няма да затваря заводи като в Европа PSA,Fiat , а от вчера информацията е и за Renault.Странно или не, но от деня на своята премиера Golf е винаги пръв в класа си и така 40 години.Странно или не, но VW са продали за 1-вите 7 месеца по-вече автомобили от РSA,Opel и Fiat заедно.Странно или не ,VW е най-големият европейски производител и 3-ти в света./за сега/ И никак не е странно, че глупаците "глупеят" под материали за VW.Всъщност, те са *** и под останалите материали !
  • #5
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Учтивият Лос ( преди 11 години )
    Хахха От заглавието на статията, човек може да си помисли, че наистина ще започнат да ги правят с ремъци
  • #4
    11 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    123 tap si zapomni , ako viarvash,4e kupuvaiki si novia gti 6te gi ima tia kai6i si dosta pr*st , koi znae s kakva cel sa slojeni tam,ama nali si mn pr*st i viarvash na vsi4ko
  • #3
    39 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Хахахаха,този тунинг със сигурност е взет от Перник и региона.Баши прошлаците са тези от ВАГ.Как не ги е срам да лъжат фенчетата така нагло!Продават им смотан Гоуф със спортно окачване,ама то не било спортно,ами обикновено на което пружините са ги вързали с ремъци.Хахахахаааах,тези ми оправиха деня.Уникални са.А изречението:Volkswagen Golf е един от символите на немската инженерна мисъл тотално ме събори от смях.Хахахаха страшни сте......
  • #2
    39 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ...символите на немската инженерна мисъл...
  • #1
    32 rate up comment 10 rate down comment
    pffff ( преди 11 години )
    ахаххахахха