IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Немските инженери прибягнаха до странни решения

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване
Volkswagen Golf е един от символите на немската инженерна мисъл, известен с простите си решения и гениалните резултати. Случаят от днес обаче поставя под въпрос гениалността на инженерите на марката, въпреки че "иновацията" им работи.

Става дума за концепцията на новия Golf GTI, чиито пружини са стегнати с ремъци, за да може колата да стои по-близо до земята, изглеждайки по-спортно. Снимките са разпространени от изданието Vau-max.de.
Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване
Истината е, че това е само концепт, чиято основна цел е да покаже как ще изглежда бъдещата кола. Возилото от снимките не е готово за производство, но въпреки това подобно решение изглежда меко казано несериозно.

Това обаче е нищо, имайки предвид премиерата на Lincoln MKZ concept, който започна да пуши на сцената на автомобилния салон в Детройт.
Volkswagen Golf GTI - ремъци за по-ниско окачване

Тагове: volkswagen golf gti
0 от 500
  • #37
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    kolata nqma remaci tiq sa bili samo za izlojenieto az moita q polu4ih taq sedmica i nqma takiva ne6ta.
  • #36
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    da te svetna za celta ima Phaeton !
  • #35
    12 rate up comment 3 rate down comment
    до фалшивия doc ( преди 11 години )
    Това е запазена марка на трошьота - те са по селските каруци за бедни мишки, а немските коли са само за богати баровци..Но завистлив и беден *** като теб от къде да ги знае тези работи.. ^^
  • #34
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аре, стига бе, създадоха всички различни неща по нея, тези дето са "ЖеТеИ" и не можаха да измъдрят едни ниски пружини...*** и концерна аматьорски!
  • #33
    6 rate up comment 12 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Sega idva red na Golfa s kamshi4no zapalvane i s multimediya koyato kazva-diii
  • #32
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това е най-новата екстра на Гоуф. Цена срещу доплащане - 1950лв по ценова листа, а на топ моделите е включена серийно. Гаранция 2 години или 100000км. , ама само при по-фнимателно каране, иначе от ВАГ не отговарят.
  • #31
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Очевидно е че ФВ не са били подготвени, или нещо в последния момент не им е допаднало в просвета на автомобила и за това са прибегнали до това набързо скалъпено решение. Ако бяха решили ден преди това, щяха да отрежат част от пружините и да решат проблема, явно решението е било взето в последния момент. Това естествено няма нищо общо със серийното окачване, както пишат някой тук
  • #30
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Алеко Константинов ( преди 11 години )
    При положение че колата в серийна версия още не се продава, а премиерата и беше преди 2 седмици кой ще има време да създава ново по-ниско окачване.. Само са я напудрили, така или иначе е концепт за ново gti което ще излезе на пазара след година - година и половина.
  • #29
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мале,Митсубиши изкарва нов хибрид с разход 2/100,Хонда прави спортен хибрид със 180 коня,а германците изкарват Голф с ремъци за регулиране на окачването. Това направо е смешно.
  • #28
    13 rate up comment 2 rate down comment
    2012 ( преди 11 години )
    Пернишки LOW RIDER , господа