IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Свещеник разби 2 коли с BMW Z4

Пияният отец Тимофей заспа в полицейската кола

Свещеник разби 2 коли с BMW Z4

Скандално известен руски свещеник предизвика сериозна катастрофа в центъра на Москва. Игуменът на храма "Пророк Илия" отец Тимофей Подобедов се качил зад волана на BMW Z4, след като изпил сериозно количество алкохол и малко по-късно прелетя в насрещното платно, където последователно се удари във Volkswagen Touareg и Toyota Corolla.
Руски свещеник разби 2 коли с BMW Z4
На свещеника му няма нищо, а шофьорката на японския автомобил бе откарана в болница със сътресение на мозъка. След инцидента отец Тимофей излязъл от потрошената кола и се обадил на свои приятели, които дошли на мястото на катастрофата с Cadillac Escalade и се опитали "да уредят" нещата с водачите на другите две коли, като им предложили пари.

Сред приятелите бил и собственикът на BMW-то - заместник-посланикът на Малта в Русия Никола Сукманджиев. Пристигнали и полицаи, които се опитали да проверят свещеника за алкохол, но той отказал. След което легнал на задната седалка на автомобила на МВР и заспал.

По-късно Подобедов бе пуснат от ареста и тържествено обеща повече да не пие, когато му предстои да шофира. Свещеникът обаче забърка нов скандал, като не се е яви в полицията, където заедно с останалите участници в катастрофата и със свидетели на случилото се трябваше да даде обяснения.

Отец Тимофей изпратил по факса своите обяснения, в които твърди, че пътят бил хлъзгав и някой го ударил отзад, заради което преминал в насрещното платно. Тази версия бе отхвърлена от присъствалите на инцидента.
Руски свещеник разби 2 коли с BMW Z4
Сега Подобедов го грози лишаване от право за управление за 2 години, тъй като е отказал да даде проба за алкохол. Той ще бъде наказан и от Синода на Руската православна църква, като е заплашен с понижаване в длъжност. Тимофей може да остане и без игуменския си сан, но за това решението ще вземе лично Патриарх Кирил.
Свещеник разби 2 коли с BMW Z4
Това съвсем не е първият скандал, в който се забърква свещеникът. Наскоро той си позволи да затвори храма си, за да кръсти дъщерята на певеца Филип Киркоров.

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    вярващ- Марксис ( преди 11 години )
    Audi-то ,на поп Иван ,да не е B4!(тъмно на цвят)
  • #5
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    пък после сме били безбожници и не сме ходили на църква . Мен попът щеше да ме сгази с ауди на собственната ми сватба , след като закъсня с половин час и беше откровенно махмурлия , след това няколко пъти ми обърка името и тн. След подобни срещи с църквата човек или прегръща алах , или става атеист
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Объркал си сайта!!!!!!!!!
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    читател до 198 ( преди 11 години )
    Настоящий руский из Великой Росии...
  • #2
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    -"Блажиш ли,блажиш дядо Попе........?" -Това не е блажно,защото е от чисто месце бе, серсемино!
  • #1
    26 rate up comment 1 rate down comment
    знаещ ( преди 11 години )
    Пращайте го в Сибир този ***,защото следващия път може и загинали да има.Аман от самозабравили се пияни джигити.Само затвор и яки глоби ще ги оправи.