IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища

Французите са конструирали модел, който трябва да устои на тежки пътни условия

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища
„Щом планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината".

Нямаме намерение да ви разказваме остроумни поговорки, но точно тази описва идеално пазара на нови автомобили в развиващите се страни.

Тъй като пътните условия на много места по света, включително в България, едва ли ще се подобрят в скоро време, производителите на автомобили са принудени да конструират модели, които могат да устоят на такива лоши пътища.

Сред тях е френската Peugeot. Нейният специален, заздравен модел 301 ще стъпи на пазара в края на тази година.

Той ще се продава от началото на месец ноември в Турция, Централна и Източна Европа, Русия, Украйна, Гърция, Северна Африка, Близкия Изток, Страни от Персийския залив и Африка, някои страни в Латинска Америка и Китай.
Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища
За оптимизира устойчивостта на своя модел, Peugeot е провел тестове в продължение на 12 000 километра в няколко различни континента. Изпитанията са протекли на неравни пътища, при високи или много ниски температури, понякога с участието на клиенти.

В резултат на това французите са оборудвали 301 с ходова част, адаптирана за лоши пътища, шаси с голям брой фиксиращи елементи, двойни уплътнения срещу навлизане на прах и влага в купето, климатроник с функция АС max (за страните с горещ климат) и отопляема долна част на предното стъкло (за страните със студен климат).

Peugeot 301 ще се произвежда в завода във Виго, Испания, а официалната му премиера е насрочена за салона в Париж.

Още информация за Peugeot 301

Тагове: peugeot 301
0 от 500
  • #19
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Не съм казал неземна и изключителна! Но пък е супер еС-класата. А ти си карай сапунерката и не ме занимавай :) Като имаш пари да поддържаш еС-клас, тогава ще ми се обадиш, става ли?Усмивка - аз си пиша с моето име, а ти ме мислиш за някой друг. Това е лошо - гони те параноя. За теб всички са мен. Много е лошо това! Света не се върти около мен, пич, осъзнай се :)
  • #18
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Triforce,гледал ли си скоро, "бисерите" които сътвори-"Неземната,спортна,изключителна, Sкласа.........;Няма такъв Тест Драйв! Получаваш "Оskur"за простотия.....спами сега!!!!!!!
  • #17
    1 rate up comment 7 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Миризливия казанлъшки *** пак се издаде.Как няма да знае какво има в Казанлък,нали вегетира в гетето му.Същия беден сдуханяк е.Прав бях за него,за нищо не става.
  • #16
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Усмивка - в Казанлък има представителство на КИЯ и има изложени 3 автомобила. Само че не знам ти от кой град си и при теб какво има :) Или си от село? Или те е яд нещо, че си от града, пък си ***?
  • #15
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    От заглавието и от изречението "Турция, Централна и Източна Европа, Русия, Украйна, Гърция" и т.н. , останах с впечатлението, че пътищата на Германия, Швейцария,Австрия,Чехия-спадащи към Централна Европа, са същите като нашите или обратното, та това е много добре!
  • #14
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Миризма,ти на село ли си ,или на Морето???
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Този дето пише за Хюндай и Киа не е влизал в шоуром,защото там не пускат въшливи ромчета.Да не говорим,че в Казанлък няма нито едно представителство на вносител.Ташаааак....
  • #12
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Val ( преди 11 години )
    Това пежо ли е или Волво! Май е имало доста копиране... Само нафтови печки ли ще правят, нямя ли да има бензин, хибрид???
  • #11
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това да не са ви кенефите Киа и Хюндай, че да им се разминават фугите и в салона?
  • #10
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Пежо и хубаво само на снимка,или до първото влизане в сервиз,тогава разбираш колко е зле.