IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища

Французите са конструирали модел, който трябва да устои на тежки пътни условия

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища

Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища
„Щом планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината".

Нямаме намерение да ви разказваме остроумни поговорки, но точно тази описва идеално пазара на нови автомобили в развиващите се страни.

Тъй като пътните условия на много места по света, включително в България, едва ли ще се подобрят в скоро време, производителите на автомобили са принудени да конструират модели, които могат да устоят на такива лоши пътища.

Сред тях е френската Peugeot. Нейният специален, заздравен модел 301 ще стъпи на пазара в края на тази година.

Той ще се продава от началото на месец ноември в Турция, Централна и Източна Европа, Русия, Украйна, Гърция, Северна Африка, Близкия Изток, Страни от Персийския залив и Африка, някои страни в Латинска Америка и Китай.
Peugeot 301 - създаден като за нашите пътища
За оптимизира устойчивостта на своя модел, Peugeot е провел тестове в продължение на 12 000 километра в няколко различни континента. Изпитанията са протекли на неравни пътища, при високи или много ниски температури, понякога с участието на клиенти.

В резултат на това французите са оборудвали 301 с ходова част, адаптирана за лоши пътища, шаси с голям брой фиксиращи елементи, двойни уплътнения срещу навлизане на прах и влага в купето, климатроник с функция АС max (за страните с горещ климат) и отопляема долна част на предното стъкло (за страните със студен климат).

Peugeot 301 ще се произвежда в завода във Виго, Испания, а официалната му премиера е насрочена за салона в Париж.

Още информация за Peugeot 301

Тагове: peugeot 301
0 от 500
  • #29
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    12 000 км тестове са нищо, оавен ако не са сгрешили редакторите! Ако бяха 100.000 биха не впечатлили! Практиката показва, че при ново автомобил ходовата част започва да отдава след около 30.000 км в градски условия! като начало - някое тампонче, омекват амортисьори и пружини и т.н.! така че - с уважение към Пежо...но това е поредният рекламен трик!!!
  • #28
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поздравявам те,всеки си има вкус,за това те,"цитирах"-точно!
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да, той KLASIKA ме предупреди, но каза, че само предницата тежала и само предните се изтърквали. Това да и е проблема - гумите. Аз правя средно по 10 хиляди на година. Няма да ме съборят 1600 лева за 2 години за зимни и летни гуми :)Моята и тя е мудна, ама аз я взех да вози. Иначе се дърпахме с един Еклипс 150 коня и го дръпнах. Когато я настъпиш до долу, дава от себе си. Твоята да не е била с ония скъпите окачвания?
  • #26
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    И след това ми ремонтираха и помпата и сега едно амортисьорче ще сменят и всичко си идва на мястото. Да си видял идеална стара кола? Скоро ще видиш :D
  • #25
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Triforce,"Като имаш пари да подържаш еСкласа"- eй,кавал,друга песен пееше като я купи?????? Това са твои думи..........-Мист - за момента само кормилната кутия съм ремонтирал, като демонтаж, ремонт и монтаж ми легна 516 лева. Не съм супер доволен, но поне няма 2 сантиметра луфт по волана. Задните накладки съм сменял и бяха под 100 лева със смяната. Колата не е безбожно скъпа, но гори много и гумите, гражданската и т.н. е по-скъпо от на друг автомобил. Като имам повече информация след време, пак ще пиша. Амортисьорите са оригиналните и са на 344 000 км.
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    http://***.dnes.bg/world/2012/07/21/strelecyt-ot-kolorado-se-maskiral-kato-jokera.164424
  • #23
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Streleca ot Kolorada ,koito ubi 12du6i,rani 36, i izstrelia 6000patrona v kino salon,kara Hyundai Coupe!Az kazah li vi ,4e samo psihopati karat tazi omrazna marka!!!!!!!!!!!
  • #22
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Triforce ,ti za Suzuki li si, vav F1 ?
  • #21
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Triforce, sega kato e gore6to,pove4e li iade gumi? Karai po siankata,kakvo ti puka?
  • #20
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    A,свободните съчинения от чужди имена?Поне си признай,колко от коментарите написани с други имена, са твои? Колата ти,сигурно е хубава за феновете на лимузини,аз харесвам и карам спортни купета,как да те убеждавам,че за мен TT е колата(за моите възможности).......със здраве,и умната с коментарите?