IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа новата Lavida в Пекин

Моделът предлага избор от три двигателя.

Volkswagen показа новата Lavida в Пекин

Volkswagen показа новата Lavida в Пекин
Volkswagen представи новото поколение на своя модел Lavida по време на откритото този понеделник автомобилно изложение в Пекин.

Дизайнът на новата Lavida е вдъхновен от Passat, с непреходни и познати форми, посочва кратката прес-информация. Моделът е оборудван серийно с ABS, ESP и въздушни възглавници за предните две места.

Lavida е модел, предназначен изключително за китайския пазар, като предлага избор от три двигателя. Техническите им характеристики не се посочват, а от компанията уточняват единствено, че автомобилът предлага "изключително съотношение цена-мощност".
Volkswagen показа новата Lavida в Пекин
За първи път моделът Lavida се появи в Китай през 2008 година, отново на изложението в Пекин. Първото поколение на колата бе и първият модел на Volkswagen, предназначен специално за Китай. Той се конструираше на платформата PQ34, като бе с около с около 10 см по-къс от тогавашното поколение на Jetta. Возилото се отличаваше с умерен екстериор и сравнително луксозен интериор, като получи псевдонимът "Малък Phaeton".
Volkswagen показа новата Lavida в Пекин

Тагове: volkswagen lavida
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    доше, доше, тенекийките на пършавите вагенчета само в твоите сънища са номер 1 .... и в автоморгите хахахаха
  • #13
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Aide i drgia otka4alnik.Klasika, ti viarva6li si,ili otnovo ne si pil hap4etata.
  • #12
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Когато Тойота бе световен лидер ФВ го нямаше в топ 5. защото през 90-те Тойота правеше коли а сега не стават. Сега вече Тойота я няма в топ 5 а ФВ оглави класациите, това тука е производство на фирма Shanghai Automotive Industry Cooperation китайска фирма с която ФВ си сътрудничи, този модел е само за китайския пазар. Това е евтин модел с цена като на Тойота, само че вземаш по-добрия автомобил. Не напразно Тойота сега пазари двигатели от Субару и БМВ, белкем пак да почне някой да я купува.
  • #11
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    доше, доше, тенекийките трошьота само в твоите сънища са номер 1 .... и в автоморгите хахахаха
  • #10
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя под мен е бати тъпака, ти виждал ли си Тойота от 1990г.? Предполагам че си 15г. пубер който си залепил една снимка на Тойота Ярис над леглото и вече се е взел за всезнаещ авто-фен. Само че Тойота през 1990г. правеше истински коли а дизайна им бе много по-добър от сегашния. През 1990г. Тойота произведе най-добрите си шедьоври а сега купува двигатели от БМВ, за да си върне доверието на клиентите а дизайна им е умрял още на чертежа. А това тука е китайски ФВ произведен от китайска фирма.
  • #9
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На сегашния дизайн на VW ако му сложат емблема на Toyota,ще ви стане ясно,че това е ръбатия дизайна на японците от преди 1990.Нищо ново под слънцето,просто германците знаят от кой да крадат.
  • #8
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Песовете лаят, краля ,Toyota ,остава на върхът
  • #7
    8 rate up comment 7 rate down comment
    1 ( преди 12 години )
    егати Краля :) егаси Кралицата :))))
  • #6
    6 rate up comment 9 rate down comment
    фактите ( преди 12 години )
    Песовете лаят, краля остава на върхът..
  • #5
    10 rate up comment 10 rate down comment
    1 ( преди 12 години )
    Китайците са пазар N1. Kак търпят и не се обиждат, че немеца (а и другите концерни) им продава такава кола с профил и дизайн на касетка за праскови ?!?