IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото Santa Fe (ix45)

Предлага две версии - дълга база със 7 места и спортна версия с 5 места.

Ето го новото Santa Fe (ix45)

Въпреки че автомобилното изложение в Ню Йорк е насочено предимно към местните производители, азиатците не пропускат подобно мероприяние и го използват за показване на интересни нови модели. Hyundai, например, представи своя нов кросовър Santa Fe (ix45) с кардинално изменена външност.
Ето го новото Santa Fe (ix45)
Третото поколение на машината е получило модернизиран екстериор, основан на стилистичните решения на фирмата, които видяхме в нейните последни модели. Промени има и в интериора, където се появява трети ред седалки. Той може да бъде поръчан допълнително. В системите за активна безопасност са включени въздушни възглавници, защитаващи коленете на водача, система за предупреждение при напускане на лентата на движение, система за помощ при паркиране и мултимедийна система Blue Link.

Всъщност показаните в Ню Йорк модели са два – стандартен Santa Fe (дълга база) и Santa Fe Sport. Разликата между тях е в предлаганите мотори и размерите, както и в някои допълнителни опции. За спортната версия Hyundai предлага два бензинови GDI двигателя с обем 2.0 и 2.4 литра. Първият е с турбина и развива 264 к.с., докато вторият е атмосферен и мощността му е 190 к.с. Тази версия е само с 5 места.

Стандартният Santa Fe, който има 7 места, се предлага с 3.3 литров GDI агрегат с мощност 290 к.с. Всички мотори се комбинират с 6-степенна автоматична трансмисия SHIFTRONIC с възможност за ръчно сменяне на предавките.

Той има разстояние между осите от 2800 мм, като се простира на дължина от 4,905 мм, височина от 1,690 мм и широчина от 1,885 мм. При версията с пет места, размерите са: междуосие - 2,700 мм, дължина - 4,690 мм, височина - 1,680 мм и широчина - 1,880 мм.

Информация и снимки: Hyundai

0 от 500